קב"ן

Googlish

New member
הליכה לקב"ן

הרעיון בצבא הוא שיבוץ החייל על-פי נתונים שונים, החל מן הרישום בצו-הראשון, דרך הפעולות שהחייל מבצע (כגון המצאת רישומים מן האזרחות, רפואיים או אחרים) וכלה ברצונו לשנות פני-הדברים ובקשתו לראות אי-אילו גורמים צבאיים. כלומר, במילים אחרות, הצבא משבץ חיילים על-פי הדרישות, אך יחד עם זאת בהתאם לפעולות החייל טרם הגיוס ולאחריו. הדברים האמורים הם כלליים ביותר, מאחר וראוי יהיה גם לחשוב עצמאית, כי הצבא רואה את החייל כבורג במערכת, אשר מבצע אי-אילו פעולות על-מנת להשיג את הטוב גם לעצמו, יחד עם גיוס החובה. אולם, מעבר לכלל הדברים הרשומים למעלה, יש לציין כי הליכה לקב"ן איננה בגדר של "פגיעה" בחייל, מאחר ובסה"כ ביקשת לראות יועץ פסיכולוגי (במובן הפשוט של המילה והמובן) ובאם לא ביקשת הקלות ו/או לא ביקשת אי-אילו בקשות מיוחדות על-מנת להקל על הגיוס (ולאחריו, כמובן), אזי יכולים יהיו לראות זאת כבקשת ייעוץ בלבד ולא כעניין של התחמקות מכל סוג שהוא. את הדברים והשינויים את יכולה לעשות וכמובן יכולה להשאיר על כנם בדברייך במשרדו של הקב"ן (שכמובן יישארו אך ורק בינך לבינו), ועל כך כדאי לחשוב ולהיזהר בדברים (אלא אם אין ברצונך להתגייס, ואזי את יכולה לבצע פעולות שתפגענה בשיבוץ ו/או בגיוס!). מאחל המון בהצלחה ושבת שלום.

נסיכה4321

New member
........תודה...........

הבנתי המון תודה על התושבה אני התגייסתי כבר כבר מלפני כמה חודשיים-התנדבתי עקב סיבות רפואיות ןממש יום לפני הגיוס שלי,משום מה קראו לי לקב"ן ,לכן חשבתי שמשהו השתמש אצלי בכל השיבוץ שלי בצה"ל

למעלה