ובכן
עדיין לא הייתי עדיין אצל הרופא במוצב שאני משרת בו, ולכן אני לא ממש מבין את המושג "רופא היחידה". אנחנו צוות נ"מ שמשרת מחוץ לגדוד שלנו שנימצא בבסיס אחר. אנחנו נימצאים בכלל בגדוד שיריון. "רופא היחידה" זה הרופא של הגדוד שיריון, או הרופא שנימצא בגדוד נ"מ (שאני לא משרת בו פיזית) ? במידה ומדובר ברופא של הגדוד שיריון אז אין לי בעיה לפנות אליו, אני חושב, אפילו בלי רשות מהפקדים (אני טועה?), אבל אם לא בו מדובר... אז אין לי גישה אליו. בכל מיקרה החיים שלי לאחרונה נמשכים רק בגלל שאני מצפה לראות את הקב"ן יש לי איזו ציפייה מוזרה שהוא יפתור לי את הבעיות ובגלל זה אני מצליח לשרוד אבל אני חייב לפגוש אותו בדחיפות. בגלל זה אמרתי עריקות כי אני יודע שמי שעושה את זה יש לו גישה מהירה לקב"ן ואני יודע שקבילה על המפקדים רק תפגע בי ואני חושש לעשות את זה. ועוד פרטים; אתם נותנים לי כל מיני מושגים שנאי לא מבין, מי זה קצין העיר? איפה הוא נימצא? מה הוא עושה, מה התפקיד שלו וכו´, איך אני ניגש אליו? אני הולך אליו על אזרחי ו על מדים, מה המס´ טלפון וכו´, כי אתם נותנים לי מידע מאוד חשוב אבל לא פרקטי אני צריך לדעת מה לעשות ת´כלס בזמן הקרוב.