קב"נ

Turambar

New member
קב"נ

האם ידוע לכם אם קב"נ יכול לחייב את היחידה להעביר חייל? אני לא מתכוון להוקדת פרופיל או 21 נפשי, אלא מסיבות של בעיות אישיות בין חייל ומפקדים וחיילים, והתעלמות מוחלטת של המערכת (גורמי הבקו"מ המטפלים בטפסי 55 וקצינות הקישור) - פשוט לחייב אותם להעביר את החייל ליחידה אחרת?

ניר נגר

New member
היי...אין לי מושג...בכל מקרה המערכת

חייבת לתת לך תשובה בקשר לבקשת העברה באמצעות טופס 55...אם לא..פנה לנציב קבילות החיילים ושאל אם אתה יכול להגיש קבילה בנושא (קודם תתיע איתם, אולי הם יוכלו לסדר תשובה לפני קבילה...) מצורף קישור לאתר שלהם:

Turambar

New member
דרשתי מהם ואיימתי בנושא הקבילה

התשובות שקיבלתי הן שהגורמים המוסמכים בדקו את הנושא, ועלי לפתור את הבעיה במסגרת היחידה. אם אני רוצה אני יכול לערער. אז שלחתי להם מכתב, בו אמרתי שהבעיה שלי היא עם המפקדים ביחידה וזו הסיבה שהגשתי טופס 55 מלכתחילה. והנושא לא נבדק באופן רציני, מכיוון שאפילו לא נשאלתי מהן הבעיות שלי ביחידה. איך הם מצפים שאני אערער שלא הובאו בפני הנימוקים לדחית הבקשה? אז אמרו לי שלח שוב, עם פירוט. שלחתי שוב עם כל הסיפור. וקיבלתי שוב את אותה תשובה - תפתור את הבעיות שלך ביחידה. אם אתה רוצה את יכול לערער. שלחתי מכתב לנציב קבילות חיילים - זה היה לפני כ חצי שנה - לא קיבלתי תשובה מעולם (קבילה קודמת שלי אגב טופלה). ועכשיו קיבלתי צו, והם מצפים שאני אגיע.

Turambar

New member
לצערי

באמת לצערי אני חושש שהקב"ן הוא המפלט האחרון שלי

binon

New member
קבן לא יכול לחייב להעביר יחידה

אם הבעיה נפשית הוא משנה פרופיל ואם לא הוא רושם שיש לפתור את הבעיה במסגרת היחידה (תשובה אותה קיבלת כבר). נסה להגיש ט' 55 בשנית, ושים לב שאתה אמור לקבל תשובה תוך 6 שבועות לכל המאוחר. תעד את מועד המסירה ויום אחרי תום 6 השבועות אם לא קיבלת תשובה פנה לנציב קבילות, קמל"ר וכו'. מנסיון, יש התייחסות שלהם לדברים הללו. בהצלחה.

Turambar

New member
זו לא הבעיה

הם החזירו תשובה - התשובה היתה - תפתור את זה לבד ביחידה. ללא נימוקים, בלי שאפילו דיברו איתי - על סמך מה בכלל הם הגיעו להחלטה? הרי בטופס יש שורה וחצי לכתוב את הדברים. הבקשה שלי לעבור יחידה היתה בעקבות המלצה של קצין בירור ביחידת נציב קבילות חיילים, בקבילה קודמת. אבל ה"גורמים המוסמכים" עלומי השם לא התייחסו בשום תורה לטענות. רק כתבו - תפתור את זה ביחידה - כשהבעיה שלי היא בעיה עם היחידה.

למעלה