קדוש,מואיז,יהודה,ג'אן,תמיר,הדס,טרולית,תמי,עוג

BenisaaC

New member
קדוש,מואיז,יהודה,ג'אן,תמיר,הדס,טרולית,תמי,עוג

ושאר האנשים שאני אוהב אבל לא היה להם מקום בכותרת... מה העניינים אחים שלי הכל טוב?

ק ד ו ש

New member
יוצא לעבודה

קקה קקה. אבל יש אור בקצה המנהרה.... המשמרת הבאה שלי רק ביום שלישי בלילה., ורביעי שוב חופש.

IrIsH BaBe

New member
טוב, אתם קובעים:

למה נקדיש את השבת? שיעורי בית במתמטיקה, אנגלית או למידת מילים?

תמיררר

New member
תעשי כמוני

חלק מהשבת learning english, חלק אחר ללמוד את כל המילים עד י', והחלק האחרון תשאירי לשיעורי בית במתמטיקה. בעיות כלליות ובעיות תנועה.. ומבוא לפעולות מומצאות וביטויים :/ דרך אגב יהודה, עוד לא חילקו לנו את האוגדן שאלות ותשובות החדש אז בנתיים אין לי מה לשלוח לך. זה צריך להגיע השבוע..

IrIsH BaBe

New member
אה אל תגזים

לא הכל ביחד
. בסוף הלכתי על אנגלית וקצת עברית [מתכחשת לכמותי]

BenisaaC

New member
אני תמיד עשיתי גם וגם וגם

כל יום קורא ספר באנגלית מאז שהתחלתי ועד היום אני עוד מעט מסיים את הרי פוטר הרביעי (750 עמודים) ובגלל שעבדתי אז את רוב השעורים עשיתי בשבתות קיצור תעשי כמה שיותר יאללה עוד 12 יום!!!

ק ד ו ש

New member
פסיכומטרי ועבודה!!

באות הקשר... התחלתי שבוע שעבר קורס פסיכומטרי, והבחינה בערך ב-25 בספט'. אני שוקל בכובד ראש לקחת חופש לפני המבחן.. משהו כמו שלושה שבועות. לדעתכם זה מספיק או לא?? ולגבי המילים.. נגיד לחלק מהמילים יש מאה פירושים, אז סבבה, צריך ללמוד. אבל חלק מהמילים אשכרה הם מזיינים ת'שכל, מספיק לדעת את המשמעות של זה או ממש את כל הפירוש?

אזרח111

New member
את כל הפירוש? רק שתדע מה המילה אומרת

להזכירך זה מבחן אמריקאי .... אתה לא תצטרך לכתוב הסברים והוכחות למילים ... פשוט תצטרך לבחור את הפירוש שיותר מסתדר לך מבחינת המשמעות שאתה כבר יודע.

BenisaaC

New member
בקשר לעבודה

אני עבדתי כל הקורס ובעקרון תכננתי לקחת חופש במרתון אבל פיטרו אותי שבוע לפני אז יצא פנאן :) אבל קח בחשבון שזה לא חיים קלים אני לא יצאתי לבלות בכלל הייתי משקיע את כל השבתות שלי בלימודים וכל יום כשהייתי חוזר מהעבודה גמור מעייפות הייתי צריך לשבת עוד שעתיים שלוש וללמוד בקשר למילים חשוב שתדע מה המילה אומרת אין צורך לדעת את הפירוש המדוייק במילון אבל תדע משמעויות בכל מקרה... עוד 12 יום למנאייק נעל דינאק!!!

הטRולית

New member
בנסיעה, אתה מלחיץ אותי..

אתה מזכיר לי שיש לי אמי"ר. 12 יום? זה מה שנשאר?!

הטRולית

New member
כן, אבל האנגלית שלי..

איך לומר בעדינות - גרועההה. ולא ממש למדתי. שמו שמיים.

BenisaaC

New member
תקראי ספרים

זה משהו טוב תאמיני לי רגע אז את אומרת בדיוק אותו דבר כמו בפסיכומטרי?

למעלה