קדחת הבקתה

milkshakit

New member
קדחת הבקתה../images/Emo58.gif

ראיתי את הסרט ואפשר להגיד שהתרשמתי לטובה. אבל יש לי 2 שאלות : קודם כל, נכון החבר שלהם הבלונדיני? שלקח ת'בירות וברח? אז מה קרה לו בסוף?! הראו שהוא מת במערה הזאתי, לא? אז איך אחרי זה הוא היה חי? ושאלה אחרת : בקשר לסוף של הסרט...לא הבנתי אותו. בסדר, הבנתי שכולם שתו מהמים המזוהמים וכולם יידבקו, אבל מה זה הסוף הדבילי הזה..?

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif

מי שראו מת במערה לא היה הבלונדיני, זה היה הבחור ההוא עם הכלב והגראס שבא אליהם למדורה יום לפני. ולגבי הסוף אז: השוטרים רצו להיפטר מהנערים כדי שלא יפזרו את המחלה אבל השוטר המטומטם זרק את הגופה של אחד הנערים לתוך האגם, ילדים באו ולקחו מים מהאגם ועשו מזה לימונדה וכולם שתו מזה ורואים גם משאית של מים מינרליים שעוברת שם, כלומר בסוף כולם יידבקו במחלה.

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif חחח... את זה אהבתי

הבלונדיני לא נדבק במחלה כי הוא היה רחוק מהחברים שלו וכשהוא בא לבקתה וראה שכולם מתים הוא התחיל לצעוק שהוא הצליח לשרוד, צעק ושמח שהוא לא נדבק במחלה ואז כשהוא יצא מהבקתה.... השוטרים ריססו אותו בכדורים כי חשבו שגם הוא חולה חחחחחחחחחח זה היה קטע מצחיק

milkshakit

New member
זה הזכיר לי את

הקטע בסוף הסרט המקורי המקורי בשחור לבן של המתים חיים, [לפעמים היו שמים את את זה בלילה בערוץ 6..] קיצר בקטע בסוף [
] היחיד ששורד, אז השוטרים קולטים אותו וכמובן שהם חשבו שהוא גם זומבי, אז הם ירו בו...זה היה קטע עצוב..

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif גם בגרסה המחודשת

יש קטע כזה אבל שם זה מגיע לו. בסוף הסרט שורדת רק הבחורה וכשהיא חוזרת לבית אז היא רואה את השוטרים יורים בזומבים וכשהיא פותחת את הדלת של עליית הגג אז יוצא משם המניאק הפחדן ואומר לה שמזל שהם שרדו ואז היא יורה בו ואומרת לשוטרים שהוא היה זומבי, זה היה סרט גדול

nati 911

New member
סרט חביב

היה בו ממש הרבה דם!!!!!!! רוב הסרט הייתי עם עיניים עצומות!

kobiboy17

New member
שאלה בקשר לסרט...

אם תוכלו להגיד לי מאיזה שנה הסרט אני אודה לכם מאוד ! פשוט אני מפרסם סרטים באתר שלי אז תעזרו לי.

למעלה