קדימה בגאווה

picaresque

New member
קדימה בגאווה

תגידו, מה דעתכם, כמצביעים/תומכים פוטנציאליים, על האפשרות שיוקם תא פעילים למפלגת קדימה של חברי הקהילה ההומו-לסבית (משהו שיקביל ל"הצבעים שלנו/גאות" במרצ וזה של שינוי)- כמובן שזה ידרוש איזושהי הבעת תמיכה בקהילה מצד מועמדי קדימה, בדומה למה שעשו 2 המפלגות האחרונות (אני יודע בוודאות על שטרית והנגבי שתומכים ולאולמרט עצמו הנושא לא זר, גם לא לשרון שהיה רה"מ הראשון שנפגש עם פעילי הקהילה בעבר). אני תומך באנשי המפלגה וברוחה, כמובן, בלי קשר לזה שאני גיי. לפי התפיסה שלי, קדימה צריכה לגבש קו ליברלי- חילוני בכל הנוגע לנושאי פנים ולזהות עצמה עם אוכלוסיות נוספות ש-2 המפלגות הגדולות לא התקרבו אליהן, שינוי עשתה זאת יפה בתחילת דרכה. אז מהי דעתכם שלכם, זה בא לכם טבעי? זה נראה משמעותי מספיק? איך לדעתכם ניתן לקדם את זה? (אגב, לאולמרט יש בת לסבית ומעניין מה היא חושבת בנושא)
.

sknr 1

New member
אווווום, לסביות ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נשיקה||~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~>>>>

ASOLTAN

New member
תנסה אצל ביבי

שמעתי שהוא הומו זה מסביר למה הוא התחתן עם שרה שהיא לא בדיוק אישה

picaresque

New member
אפרופו "שרה אוצר":

שימו לב לזה. עכשיו מתברר שהגברת הראשונה לשעבר כבר מככבת באי-אלו תשדירי תעמולה:

goanin

New member
זא לא פורנוגרפי

יא אללה תשתחרר. לא מראים לכם שום דבר שקשור למיניות או אהבה או מגע, אז אתם משתוללים כשאתם רואים שתי בנות מסתכלות זו לזו בעניים????? נורא.

sknr 1

New member
אין שום קשר...

אבל דיברו על לסביות, אז נתתי דוגמה טובה !!

sknr 1

New member
תביט בתמונה קצת זמן......

הן מיתנשקות....
ואני רואה שאף אחד לא זיהה מי בתמונה.....

sknr 1

New member
לא ולא....

את מוזמן להמשיך לנסות ! (רמז - תביט בעולם שלי)

picaresque

New member
זאת שרה מישל גלר???

וואי, איך הזמן עובר ואנשים משתנים. לגמרי לא מעודכן איתה.....

picaresque

New member
נכנע....אני לא פריק של

באפי, בניגוד ל....אהמממ....כל שאר החברים שלי.

goanin

New member
הלואי..

נראה לי שעדיין היצוג לקהילה שלנו הוא נחלתם של האמיצים בלבד. משום שהשינוי החברתי עדיין לא הֻשלם, וגדלה פה אוכלוסיה שמוקיעה את הקהילה, אין הרבה סכוי לקבל את תמיכתה של מפלגת שלטון בהומואים ולסביות.

למעלה