קדימה בוםבמלה!!!!!!!!!

Run Dudi Run

New member
קדימה בוםבמלה!!!!!!!!! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

היה פצצה!!! ממש נהניתי!! אין.. אין מצב שאני מפסיחד את הפסטיבל הבא.. יאללה לשנטיפי! היה ממש כיף ומצחיק, היה כיף באוהלי, היה כיף בים, היה כיף לשבת בצ'אי שופ, היה כיף לעשות מה שרוצים ואיפה שרוצים והמוזיקה 24 שעות ביממה היה דבר מטורף!!! אבל חלש התורים לכל דבר והפול כסף שהם רצו עבור כל דבר.. והשירותים.. למה..?

Firz

New member
ו.....

השאלה היא כמה ערבים לא הייתה לבד....!!! אם אתה מבין למה אני מתכוון... הרי כמו ששמעתי מאדם מסוים הפסטיבלים האלה נועדו בשביל שבנים יתנו ובנות יקבלו!

Run Dudi Run

New member
אל תזכיר לי...

לצערי כל לילה ביליתי עם עוד שני בנים באוהל...
זה די מבאס.. אבל חפיף זה די אשמתי, לא הייתי פתוח מספיק.. יצא לי לפלרטט עם כמה בנות וזה אבל בקושי היה גם זמן.. אחרי כל התורות הגעתי רק ב6 למקום, לא ראיתי בעיניים מרוב עייפות, ביום השני היה נחמד אבל חצי יום הסתובבתי מסטול ולא ידעתי מה אני עושה עם עצמי בכלל כך שעל בנות לא היה מה לדבר באותו יום.. ביום השלישי גם סטלנות נחמדה אבל גם עזבתי באותו יום כך שהרבה זמן לא היה.. אבל עדיין היה כיף..מה שהחזיר לי דברים לפרופורציה.. אפשר להנות גם בלי בנות..

The WizardMan

New member
בנאדם ... דרור (NB) אמר לי שהוא לא

ראה אותך !! רציתי לדעת מי זה דודי מהפורום כי הבנתי שאתה אמור להיות שם .. אבל לא יצא .. איפה ישנת אחי ? לא היית עם כל החבר'ה ממקווה ?

FlamMAble

New member
השירותים בבוקר היו זוועה

ערימות של נייר טואלט בתוך אסלה (שהיא בעצם חור עם מושב פלסטיק) וחרא מהלילה גועל נפש, ואם אתם חושבים שמלקרוא את זה זה מגעיל,הייתם צריכים לראות את זה בעע... אבל חוצמזה היה נחמד
מלא כוסיות עם חזה חשוף וציורים עליו.. לא משנה היו גם אנשים מהתאטרון שבאו ונישקו אנשים והציקו להם, קרה למישו חוץ מלי? אנשים שם מכרו מלא מלא זבל במלא מלא כסף,ועמדתי 40 דקות בתור לשלג מחורבן! הכל היה שם תורות תורות תורות! והיה חם...והיה חול חחח היה כיף סך הכל.... ובשנטיפי יש לי יומולדת...YEY

Run Dudi Run

New member
וואלה.. חלש..

מה זה רציתי לפגוש את כולם מהפורום!!!!! אפילו את דרור לא ראיתי..:(( הייתי במאהל עם חברה אחרים ממקווה.. לא עם אביחי תומר ואלה.. ביקתרי אצהלם פעם אבל לא ראיתי אףפחד.. או שראיתי ולא ידעתי.. חלש שלא ראיתי.. טוב יאללה נתראה בשנטיפי!

^NB^

New member
היה בן זונה

פצצות לגבות בפנים היה קצת באסה, בגלל הכמות האדירה של האנשים די באסה שהם לא הכינו את המקום ליותר אנשים השירותים הכימים גרמו לי לטראומה, פעמיים וזהו פחות או יותר היה שווה נתראה שנה הבאה (בבראשית, שנטיפי או סגול
)

למעלה