קדימה בתרדמת .. חמאס ניצח?!?!

קדימה בתרדמת .. חמאס ניצח?!?!

מפלגת שילטון להגיב חמאס עלינו מה עושים!!!!! קדימה ורק היא אשמה בזה

מפלגת שלטון צריכה לפעול באופן שקול

ולא מתוך אמוציות, כפי שהמתנגדים עושים. האחריות הנוכחית שמראה הליכוד - היא למנדטים! האחריות של קדימה - היא למדינה! לא עושים לפני שחושבים.. יש לדון בכל נושא ולקבוע מדניות.

moshavnik11

New member
לבנתיים זה רק נראה הפוך..

קדימה זו שעושה את כל הטעויות האפשריות.. אני ממליץ כל מצביעי קדימה לחשוב פעמיים. אני הייתי מחליף את הראש מפלגה שלכם במישהו אחר.. אולמרט הוא פודל, הוא רק ידרדר את המדינה לכלבים. מה שהוא הספיק לעשות בתקופה כ"כ קצרה של כהונתו כראש ממשלה זו רק טעויות. אחרי הנאום המביך שלו אני לא הייתי מתגאה בו ואחרי המעשים הפזיזים בירושלים שנתן לערבים להצביע ובנוסף מה שעשה בחברון.. אני הייתי אומר שהוא אפילו לא קרוב לשרון.. בושה שבמפלגה המתיימרת להיות אינטלגנטית הראש שלה כזה אינטליגנט יש לו IQ מתחת לאפס. תחשבו שוב אם להצביע לו.. וגם ללוזר.

הפוך?! על מה אתה מדבר.. ../images/Emo6.gif

הרי עוד לא התקבלה תגובה! תעמוד מאחורי המילים שלך - אולמרט הוא פודל? נמק.. טעויות? הסבר.. נאום מביך?.. פרט אחרת אתה סתם דמגוג קשקשן :)

ATAF151

New member
מתאים מאוד

אולמרט מתאים מאוד. הוא היחידי שיכול להקים ממשלה גם עם השמאל (מר"ץ ועבודה) וגם עם הימין (ליכוד וליברמן) וכמובן החרדים גם לא יתנגדו.

ATAF151

New member
דרך הימין חיזקה את החמאס

דרך הימין של לא להכיר באש"פ ולא להסכים למדינה פלשתינאית בכל תנאי היא שהביאה את עליית החמאס. אפשר לפקפק ביכולותיו של אולמרט, אבל מה שאי אפשר לפקפק זה ביכולות הנמוכות מאוד של פרץ וביבי כראשי ממשלה. ובכל מקרה עדיף שלמפלגה כלשהי יהיה המון מנדטים והיא תוכל להקים ממשלה יציבה מאשר שקדימה תרד ואז לקדימה הליכוד והעבודה יהיו כ 22 מנדטים וכל ממשלה שתקום תהיה חלשה מאוד. אני אפילו מעדיף את ביבי עם 50 מנדטים מאשר את אולמרט עם 24 מנדטים, אבל זה לא מעשי לבחירות הקרובות.

bhnadav

New member
הוא היחיד שיוכל להקים ממשלה ../images/Emo13.gif

גם אם הליכוד או העבודה זוכים במירב המנדטים - הם לא ירכיבו את הממשלה הבאה, להערכתי.

גם אני מצטרף לדעתך

אין לו קישורים לנהל מדינה מתוקנת הבחור מושחת ברמ"ח איבריו תראה מי היועץ שלו אריה דרעי שהורשע בבית משפט. ולכן כולנו עם הליכוד.

קישקאשת

New member
אתה רציני ?! קדימה כיסאות !? מה פתא

ום , בגלל זה דיכטר עשה סיור בכל המפלגות והגיע למסקנה שהכי קל בקדימה . רוחמה , בראון ורבים .

למעלה