קדימה הזרעה!

shirael

New member
קדימה הזרעה!

נפלה ההחלטה, אין טעם להמשיך לחכות לאביר על הסוס הלבן (=הריון טבעי), אני מתחילה הזרעות על ביוץ טבעי.
הייתי השבוע בפאקינג הדסה עין כרם כדי להתייעץ עם נרי לאופר, רופא מקסים ותותח הרבה יותר רציני ממה שנראה לי שאני צריכה כרגע (לאבא יש קשרים ונורא רצה שהוא יהיה מעורב). כל הסיפור כולל שעתיים המתנה ונהיגה הלוך ושוב לקח בערך 7 שעות, הרופא אמר שאנחנו נכנסים בקטגוריה של "אי פריון על רקע לא ידוע" כי למרות הפוליציסטיות אצלי ומורפולוגיה נמוכה אצלו, שנינו סך הכל די בסדר.

אז כדי לבצע את התהליך בפועל פניתי למרפאת הפוריות של הלל יפה והודיעו לי שהתור הראשון הפנוי שלהם לפתיחת תיק זה בסוף אוגוסט!

במכבי שלחו אותי לרופאת פריון שיש אצלה תור מחר - גליה אורון. אין לי מושג איך זה הולך ואיפה עושים את המעקב זקיקים וההזרעה עצמה... מניחה שאגלה מחר ומקווה לא לפספס את החודש הנוכחי (אני ביום 7 למחזור הזה והביוץ בדרך כלל ביום 18).

היה לי אנטי מאוד חזק וכל כך חששתי להגיע לזה אבל עכשיו אני מרגישה רגיעה גדולה. דווקא יהיה לי ממש מעניין לראות איך הזקיקים מתפתחים מביקור לביקור, ויהיה גם נחמד לא להילחץ כל הזמן לתזמן יחסים סביב הביוץ, שאצלי יכול להתמהמה לפעמים, ופשוט לעשות מה שמתחשק מתי שמתחשק ועדיין לדעת שאת הנסיון הכי טוב להריון עשינו כמו שצריך. נשמע כמו חופשה.

מורי1122

New member
מקסימה, בהצלחה!

מרגישה בהודעה שלך את השקט שזה השרה עליך...
שנשמע בשורות טובות בקרוב!

dogli3

New member
עשייה מבורכת ומרגשת

בהצלחה!

shirael

New member
עדכון:

הייתי אצל הרופאת פריון פעם ראשונה. ממש הופתעתי, היא סופר נחמדה!
לפני כן רצתי מהר מהר הבוקר לכירורג הראשון שמצאתי אצלו תור כדי להשלים בדיקת שד (בלי זה אי אפשר להתחיל בכלל), וגם הוא היה סופר נחמד ומקצועי וממש הקפיד שלא יהיה שום אי נעימות בבדיקה.
אז הלכתי לבריאות האישה בחדרה - מסתבר שיש כזה גם של מכבי, לא רק כללית - וכאמור, הרופאה ממש חמודה, האחות ממש חמודה... היתה לי כזאת הסתייגות מרופאים גאוותנים מנופחי אגו, אבל מאז שהתחלתי את התהליך אני פוגשת אך ורק רופאים חביבים שמסתכלים בעיניים ומסבירים בסבלנות... אולי אני עוד אלמד פה איזה שיעור בסוף

הם הסכימו לתת לי להתחיל מעקב זקיקים אפילו שאני כבר ביום 8, מסתבר שאמורים להתחיל ממש ביום הראשון כדי שיהיה בסיס להשוואה, אבל אמרתי שבגלל שאני יודעת גם לזהות ביוץ לבד אז המדדים שאני אעקוב אחריהם יחד עם בדיקות דם ואולטרסאונד בטוח יתנו תוצאה ברורה.
זהו, יצאתי עם דפדפת שלמה של טפסים ובדיקות, נתחיל לתקתק אותם ביום ראשון. כל המשימות האלה מרגישות לי קצת כמו חפש את המטמון!

למעלה