"קדימה" היא הפתרון האידיאלי

תומרס1

New member
"קדימה" היא הפתרון האידיאלי

עבור השוק הישראלי... ממשלה שתובל ע"י "קדימה" תהיה תוצאה חיובית. זהו ניתוח השפעת הבחירות מבחינה כלכלית.. והקישור? למטה..

sknr 1

New member
אני רוצה גם לפרסם את קדימה..

כמה כסף הם משלמים לך ?

nosharon

New member
חשוב מאד ! עומרי פושע לשרון 4 תיקים

ולחברים שלו , חבל על הזמן .

תומרס1

New member
באמת חשוב מאוד...

אבל מה שחשוב שלפי התמונה שצירפת.. זה אומר לקדימה יהיו 40 מנדטים??? גדול!!

izzyr

New member
כלומר התוכנית הכלכלית, טובה

התוכנית הכלכלית של ביבי ומפלגת שינוי מוצלחת. את זה תמיד ידענו, איך זה קשור לקדימה? לא יפה לקחת קרדיט על דברים שלא שלכם.

תומרס1

New member
אם קראת את הכתבה אז הנושא שלה

הוא על עתיד מדינת ישראל בתחום הכלכלה.. בדויטשה בנק מעריכים כי מפלגת "קדימה" היא הפתרון האידיאלי עבור השוק הישראלי, ממשלה שתוביל להמשך הרפורמות הכלכלי ותהליך השלום ושחלק מהקיצוצים החברתיים שנעשו ע"י ביבי ישתנו.. להזכירך אפילו ביבי אמר יום לפני הבחירות לראשות הליכוד שייתכן ועשה טעויות ופגע יותר מידיי בשכבות החלשות.

שרון לא יפגע בחלשים

שרון מחובר לכל שכבות האוכלוסי, הוא לא ייתן שוב לערוך ניסויים...כי הניסוי האחרון של ביבי הוריד אותנו לים המלח

סאני חי בחלומות באספמיה-לנד

שרון נתן גיבוי מלא למדיניות נתניהו מתוך אחדות דעים בנושא. למעשה הוא לחץ על שלום בזמנו להקטין את הקצבאות וכך נעשה בתקופתו (לא בתקופת נתניהו) שרון מבחינה כלכלית הוא קפיטליסט מובהק.

nosharon

New member
../images/Emo6.gif וואלה אתה חי במדינה הזו ?!זומבי

כמה שרון שילם לך ?

nosharon

New member
כן יכול להיות אם יפתחו לשרון עוד 2

תיקים פלילים המצב במדינה הכלכלי והבטחון ישתפר, דמגוג זול עדיף שתחביא את המנהיג שלך בעצם את כל המפלגה !

trigotrigo

New member
אני באמת לא מבין אותך

החתימה שלך כל כך נכונה, ולעומת זאת התגובות שלה הן ההפך הגמור ממנה.. מוזר

שרון נתן יד לנתניהו -אז-בעבר-אתמול

אילולא חשב שעשה דברים טובים היה הולך איתו היום,עכשיו,היה מציע לו להיות מספר שתים,שלוש והיה מתאמץ לחבק אותו אל ליבו, לאור הנזקים הקשים שעה נתניהו...וקשים מאוד,לאור אומללות אנשים, רואה שרון ,בצד היריבות הפוליטית- שיש לדחוק אותו, להביס אותו, להזיזי אותו, לנער אותו ....גם יש התפכחות אצלו...לא ייתכן????.

nosharon

New member
זומבי , מה מעודד לשרון ולפרץ

סקר "גלובס": הליכוד עולה ל-16-17 מנדטים; העבודה יורדת ל-21 וקדימה מתייצבת על 33 עוד עולה מסקר "גלובס-סמית", כי שיעור תומכי הליכוד ב-2003, שהיו מצביעים גם היום לליכוד עלה ל-35%

trigotrigo

New member
ולפי סקר מעריב קדימה עומדת על 40

אני לא מאמין לאף אחד מהסקרים. אני מאמין לעצמי.

למעלה