קדימה היא מפלגה המצדיקה מרמור משל עצמה

Doctor Goblin

New member
קדימה היא מפלגה המצדיקה מרמור משל עצמה

אין מילים או סמיילים לתאר תחושות שיש לי מהאבדומינציה הפוליטית הזו.
להלן הפנינה הדמוקרטית ביותר ששמעתי במדינתנו:

ביטול הפריימריז בקדימה: "שליש מהמצביעים בהם - ערבים"
"מתוך כמעט 40 אלף איש שהצביעו בבחירות לראשות קדימה בחודש מארס, היו יותר מ-13.5 אלף ערבים ודרוזים", כך אמר לי היום רן פיינגולד, פעיל מרכזי ומקורב ליו”ר קדימה, שאול מופז. "אם יבואו כמה אלפים להצביע בפריימריז על הרשימה, שליש מהם לפחות ערבים ודרוזים. זה ספר המתפקדים של קדימה ולא רוצים שזה מה שיקבע את הרשימה לכנסת”

http://www.haaretz.co.il/news/politi/theplog/1.1842824

נפלא.

לא יודעת מה לומר על זה, בכנות

מסוג הטמטום שמעתיק את המילים.
דוקטור, אהבתי את ה-נפלא.

Doctor Goblin

New member
לגמרי

מסוג הדברים שאתה חושב מה לכתוב ופשוט לא מוצא. אין שום דבר שתאמר שיכול להבהיר/להדגיש את הבזיון שנעשה נגד השמש.

אז נותר רק לרשום "נפלא"

נפלא

Aronsona

New member
אמור נא לי דוקטור.

האם הצטרפות של אהוד אולמרט בראש הרשימה הזו עשויה לשנות?

אם מותר לי להתערב

אני לא חושבת שזה ישנה הרבה מבחינתה של קדימה. זאת מפלגה שכרגע לא יושבת על שום נישה. התרסקותה כמעט וודאית. אני אישית לא סובלת את אולמרט, אבל אני לא דוגמא כי את אלה שאני כן סובלת אפשר לספור על יד אחת.

Aronsona

New member
כמובן שמוטב לך להתערב. הרי זה פורום פתוח

אצלי, והסתבר לי לאחרונה שלא רק אצלי, כאשר שמים את אולמרט על כף המאזניים מול ביבי, אולמרט מנצח.
אני לא רץ לשם עד שהוא לא יחליט ואני אראה אם יש סיכוי כלשהו.

אם זה נכון מה שאתה אומר

אז זה די מוזר לי. אני דווקא זוכרת אותו לרעה גם בלי כל הפרשיות שהוא נאשם בהם ויוצא מהם זכאי. לא יודעת, לא נראה לי בשום קונסטלציה שהוא גובר על ביבי.

Aronsona

New member
אני הרי לא בטוח. אני חושב שהוא היחיד שיש

לו איזה סיכוי.

Doctor Goblin

New member
לא.

גם אם הייתי מאמין באיזו אידיאולוגיה אמיצה של אולמרט, הוא עסקן אפור מדי מכדי לשנות את אופי המפלגה הזו. רק התעוררות של שרון יכולה לעשות בה שינוי כלשהו, אבל חוששני שהוא עשוי לקבל התקף לב רק מהחזיון של מה שנעשה בה בזמן שהיה בתרדמת.

Aronsona

New member
אני לא לגמרי מסכים בנושא האפור

נדמה לי שהפיקחות\חריפות שלו בעלת פוטנציאל לא רע. היחיד בעיני שיכול באמת להתמודד עם ביבי. העניין הוא שקדימה כפי שהיא נראית היום מאד בעייתית באמת.

למעלה