קדימה זה נסיגות חד צדדיות

JOSEF272

New member
קדימה זה נסיגות חד צדדיות

נפל דבר בישראל קדימה כל עוד שרון היה מנהיגה לא הודתה בהתנתקויות נוספות אבי דיכטר ציין שזה מאוד מסוכן עוד נסיגות ללא תמורה. נכון להיום אולמרט לא מסתיר זאת צחי הנגבי בתכנית בערוץ 10 מול גדעון סער גמגם אבל נאלץ לספר שאם מפת הדרכים לא תצלח זה הכיוון היה כואב לראות מה קרה לצחי שהפך עורו לשמאל קיצוני הכסא יותר חשוב מערכים של אדם מיותר לאמר שהנגבי עבר בגלל שרון אבל לאדון הנגבי הכסא יותר חשוב ועכשיו מקריב את האדאלוגיה בשביל כיסא זה כואב כי מצחי לא ציפיתי. אין מה לעשות קדימה היום זה שמאלה חזק אז שלא יעבדו עליכם ואל תגידו אחר כך לא ידענו קדימה שווה נסיגות חד צדדיות זאת עובדה.

תבקש למחוק את הודעתך ותתקן את

השרץ לשרת, אחרת עוד יעשו ממנה מטעמים.

בגלל זה כתבתי למחוק אותה

כי את לא שמת לב, אבל מישהו אחר במוקדם או במאוחר היה שם לב. אם אני שמתי לב - גם אחרים ישימו לב וגם ינצלו זאת.

JOSEF272

New member
באמת גאון אתה

זה לא מה שמענין, כל כך חשוב לך העטיפה תתיחס למהות של הדברים ולא בעטיפה אם ניתן כוח לעטיפה שנקראת קדימה יהיו פה נסיגות חד צדדיות ואז לא יהיה מענין אם כתוב שרץ או שרת

JOSEF272

New member
קראתי את הכתב אין הכחשה

שוב פעם זה מחזק את הנאמר הם בעד מפת הדרכים אבל אם לא תיהיה ברירה יהיו נסיגות השרה זהירה מאוד אבל אולמרט אמר מפורשות וכך גם הנגבי השאלה אם אתה בעד אנשים שבאמת איכותיים או בעד דרך שיש לחזור לגבולות 67 שרת החוץ גם לא הכחישה את חלוקת ירושלים וביקשה לא להגיב לכן השאלה אם אתה מודע למצע של המפלגה שלך או שאתה הולך בעיניים עצומות אחרי ליבני ולא אחרי דרך?

מה הדרך האלטרנטיבית שאתה מציע?

לא סיסמא בת שתי מילים, דרך סדורה ומאורגנת. בבקשה..... נבחן דרך מול דרך.

mean girl 16

New member
כי זה באמת לא כל כך מציאותי

מפת הדרכים לא תהיה לעניין בעשרות השנים הקרובות. נראה לכם שהפלסטינים בדרך להשמדת כל הטרור? נראה לכם שיש עם מי לעשות משא ומתן? בוודאי שלא..

JOSEF272

New member
למה לכתוב מגילות?

אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות אני בסך הכל רוצה לאמר למצביעי קדימה שלא יהיו מופתעים שהם מצביעים שמאלה קיצוני ולא מרכז כי אין דבר כזה מרכז. עד היום הסתירו מאיתנו חשוב שכל אחד ידע שאם קדימה בשלטון יהיו נסיגות חד צדדיות אם אתם בעד התנתקויות נוספות תצביעו בעדם בכיף אם לא יש מפלגות רבות עם מצעים מגוונים שלא מחלקים מתנות לפלסטינים על היותם אלימים ולא זורקים יהודים מהבית כדי שיגיעו קסאמים לאשקלון

שאלה ספציפית:

מה המדיניות האלטרנטיבית שאתה מציע לעומת מדיניות קדימה (בין אם היא יישום מפת הדרכים ובין אם היא מדיניות של עוד צעדים חד-צדדיים) בסוגיית הסכסוך הישראלי-פלסטיני? לחילופין, מהי אותה מדיניות אלטרנטיבית, שהמפלגה שאתה תומך בה מציעה? אתה אומר למה לא קדימה, אני שואל: מה כן, לא מה לא.

JOSEF272

New member
אני לא רוצה להכנס לפרטים

אבל חשוב להדגיש את מה שהולך לעשות קדימה ולפי התגובות שלך אתה בעד אתה שמאל אמיתי אתה לא ליכוד לשעבר אתה אם כבר עבודה לשעבר אני לא מנסה לשכנע אותך אלא להוריד את המסיכה מעל קדימה שחושבים שהם מרכז הם לא מרכז הם שמאל קיצוני חשוב להבין אני לא בעד לעשות דברים העיקר שיהיה שלום עכשיו אין לנו פרטנר בשביל שלום עכשיו אלטרנטיבה זה מדיניות יותר בעד להתקדם לאחר כל התקדמות של הצד השני ולא לרוץ לתת להם שטחים שלום לא יבוא מלתת להם מתנות צריך לטפל בטרור בהסתה בדמוקרטיה של הפלסטינים יש המון דברים לפני שחוזרים לגבולות 67 וקסאמים באשקלון וכפר סבא

שוב אתה מתעסק בזולת

מה זה משנה מה אני - אני לא מצביע ליכוד לשעבר ולא מצביע עבודה לשעבר (מעולם לא הצבעתי לאף אחת מהמפלגות הללו). אני מצביע שינוי לשעבר וכיום תומך בתפנית. וכן, אני תומך בקביעת גבול שמשמעותו יציאה מחלקים נרחבים מיו"ש, מעולם לא הסתרתי זאת. אתה רוצה לומר שמאל - שיהיה שמאל, ההגדרות הללו לא משנות לי. שים לב שלי אין שום בעיה להשיב לך לגבי ולגבי עמדותיי. אתה מתחמק והולך סחור סחור. אתה לא מציג אלטרנטיבה אמיתית, אלא רק מה לא, מה רע, נגד מה אתה. אתה משיב לשאלה בשאלה, "לא רוצה להיכנס לפרטים". זה נראה לך דיון רציני? אם אתה באמת רוצה לשכנע, תציג אלטרנטיבה.

JOSEF272

New member
איפה התחמקתי?

אני לא חושב שקשה להבין שאני נגד התפרקות מכל נכסינו אני חשוב לי לאמר לכל האנשים שחושבים שקדימה לא תביא לנו עוד התנתקויות ללא שום תמורה ותסכן את בטחון ישראל אני גם אומר בעד התקדמות במומ עם הפלשתינים ולבחון אותם בשבע עיניים אני בעד דבר תמורת דבר ולא בחינם ללא שום התקדמות מצידם קודם כל ביטחון ישראל ולא כל הזמן לחשוב איזה מסכנים הם אולי ניתן להם שטח יהיה לנו שקט ושלום שים לב שמהתחלה של אוסלו רק אנחנו נסוגים והם לא וויתרו על שום דבר מדרישותיהם אלא להיפך שבוע הבא החמאס עולה שם לשלטון.

אתה בעד מו"מ? עם מי?

האם לדעתך יש פרטנר שאתה סומך עליו? האם אתה בעד קיום מו"מ ללא תנאי? או שיש לך תנאים לקיום מו"מ? ואם יש לך תנאים, מה לדעתך הסבירות שהתנאים הללו יתקיימו? ואם התנאים לא יתקיימו, כיצד על ישראל לנהוג? לא לעשות כלום? להמשיך לקבוע עובדות חדשות בשטח? מה היעד הסופי אליו אתה מעוניין להגיע ביחסי ישראל עם מליוני הפלסטינאים שחיים בארץ ישראל?

למעלה