קדימה חברים, עונת הספקולציות החלה

קדימה חברים, עונת הספקולציות החלה

אלגריסי אמר הבוקר בראיון לורדה צוברי שהוא יגיש את התפטרותו מהמועצה ומתפקיד סגן ראש העיר בתוך מספר ימים - בעקבות הגשת כתב האישום נגדו. מה אתם אומרים? יעמוד במילה או לא יעמוד במילה? מה יעשה גבי קדוש עכשיו שהבא בתור ברשימת חי זה אבי אטיאס? מי זה חבר המועצה הנוסף שקשור בפרשה ושמו טרם נחשף? זה המקום לכל ההשערות שלכם...

poza

New member
אבי אטיאס מת להיכנס למועצת העיר,

אבל השאלה הגדולה היא האם הוא יעז. כעת הוא בהשעייה מעבודתו בעירייה. האם הוא יעז להתפטר ולהיכנס למועצה. אין שום חוק, כמדומני, שיכול למנוע ממנו ליכנס למועצה. בסך הכל הוא מצטרף לחבורה של אנשים שיש להם תיקים שונים, אם במשטרה, אם ביחידה לחקירות הונאה או במקום אחר, החברים במועצת העיר של אילת. אמרנו כבר שהפוליטיקה מסריחה. כל חברי הליכוד יודעים שחלומו הגדול של אבי אטיאס הוא להיכנס למועצת העיר של אילת. בשביל זה הוא עמל במשך השנים, עשה ועושה קומבינות על ימין ועל שמאל, במיוחד בתפקידו בסניף הליכוד בעיר. לדעתי, הוא לא יוותר כל כך מהר על חברות במועצה. הוא יכנס למועצה ברשימת חי של גבי קדוש, אבל יתחבר לאופוזיציה ביחד עם מאיר ושותפיו. משם הוא ינסה לדפוק את גבי קדוש מאיפה שהוא יכול.

poza

New member
חבר המועצה שקשור לפרשת אלגריסי הוא

בואו ונראה. מי הם חברי המועצה שלנו: מאיר יצחק הלוי אבי אזולאי אלי לנקרי ברוך ארבסמן חיים אלעל יפתח מזרחי אולג צרנומוריץ´ סטניסלב שפילסקי שמעון ממן שמוליק שלם סימה נמיר רוני בן שושן דובי כהן יהודה מורדי ברוך קבלו מוריס גנון פסיה ארוך שמעון אלגריסי ו-- גבי קדוש האמת קשה לבחור מי עוד מעורב בפרשה הזו. אבל אתה יודע מה מר איבגי, אני חושבת שאני יודעת. זה ... תן לי לחשוב על זה קצת, לפשפש. אבל מה שבטוח שחברי המועצה שלנו כבר לא ישנו בשקט בלילה. כמו שכתבת עונת הדייג החלה. הדגים הקטנים מפוחדים והלוויתנים בינתיים מרוויחים.

poza

New member
אם אלגריסי מתפטר - מי יהיה סגן חדש

זו השאלה הנשאלת. מה קורה עכשיו. הרי אלגריסי כיהן כסגן ראש העיר ללא שכר. היו לו כמו שנאמר הכנסות מהצד.את מי גבי קדוש ימנה עכשיו והאם הוא חייב למנות סגן אחר. כי קשה לי להאמין שיש מישהו שיכול להיכנס לנעלים של שמעון אלגריסי, הן גדולות מידי ולא מפתות,ואף אחד לא מחברי המועצה לא מוכן לכהן ללא שכר. על 600,000 בשנה לא מוותרים כל כך מהר. חוץ מזה צריך לחשוב את מי צריך גבי קדוש לידו. ש"ס כבר קיבלה סגן ראש עיר, בן שושן כבר קיבל דיפלומה של חינוך, או שמא הוא מחכה בתור. אבל רגע, מה קורה עם צמד. שלושה חברי מועצה בפנים. הם בטח מצפים למשהו. זהו, יש לי הרגשה רבותי, ששמעון ממן מצמד יקבל סגנות בקרוב, תמורת תמיכה מלאה ובלתי מסוייגת בגבי קדוש עכשיו ואולי אפילו בבחירות הבאות. בסך הכל זה הרבה בוחרים.

למעלה