קדימה=חרא מפלגה!!!!!!!!

../images/Emo6.gif אתה מבין את גודל ההיסטרייה?

כמעט ולא ראיתי מגיב אחד נורמלי שטוען כנגד קדימה.. ומשתמש בעברית ללא קללות וניבולי פה :)

תומרס1

New member
לא מסוגלים לנהל דיון...

כל מי שאין לו מה להציע יורד לרמה הכי נמוכה של קללות וניבולי פה...

אני מסוגלת לנהל דיון!

ולפני שבוצע הגירוש ניהלתי כל כך הרבה דיונים שבסופם כולם השתכנעו שאסור לעזוב את גוש קטיף-אז את ה יכול להגיד לי שאני לא יודעת לנהל דיון? ואל תחשוב שעבדתי עם אנשים שגם כה וכה היו משוכנעים-אני דיברתי גם עם אטנשים מנוער עבודה(ואין הרבה כאלה) ונוער ליכוד(שגם כאלה אין הרבה) וגם עם אנשים שתמכו בשרון-ובלי להתגאות כולם הבינו,אחרי עבודה קשה-שדין נצרים כדין תל אביב כמו ששרון אהב להגיד.,,

תומרס1

New member
אביטל אין לי בעייה לשמוע כל דעה

גם אם היא נוגדת את השקפת עולמי או את השקפתי הפוליטית... אבל אין צורך להשתמש במילים כמו חרא או קללות וגידופים כמו שעושים כאן הרבה מתומכי הליכוד, צריך לנהל דיון תרבותי...

mean girl 16

New member
כי לא הרבה אנשים רציניים

נגד קדימה כותבים פה. כמו שלא תלך לכתוב בפורום הליכוד.

תומרס1

New member
את צודקת אבל אני לא אלך לכתוב

בפורום הליכוד... למרות שאני נוהג לבקר שם מידי פעם לבדוק את העניינים.. אבל אני לא כותב שם זה מבחירה ואם אני אחליט לכתוב שם אני אנהל דיון תרבותי ולא אקלל ואגדף.. היא לעומת זאת מבחירה כותבת כאן אז מן הסתם שתנהל דיון תרבותי... יש עוד פורום שנקרא פורום בחירות 2006 שם אפשר לנהל דיונים על כל המפלגות

mean girl 16

New member
אני ליכודניקית אמיתית לא קיצונית../images/Emo6.gif

תמכתי תמיד בשרון אבל אני עדיין נאמנה לליכוד. הקיצוניים שנכנסים לכתוב כאן מדי פעם נראה שזה לא באמת לצורך הדיון אלא יותר לשם פריקת יצרים. תראה מה אריק שלי כתב לי

תומרס1

New member
ואני מקבל ומעריך אותך על זה

כל אחד בדרכו הוא אבל צריך לנהל דיון כמו שצריך ואני חייב לציין שממש כיף שאת כאן, את מנהלת דיון רציני ומעלה סוגיות ענייניות ואנשים יכולים לא להסכים איתך אבל כל עוד זה נעשה בדיון תרבותי אז זה נפלא...

למעלה