קדימה:טוב למות על הכסא

likudnik

New member
קדימה:טוב למות על הכסא

לפני שנה בראיון ברדיו אמר השר בוים, לשאלה מדוע הוא כביתרי לא הגיע לתל חי ? ענה: לא הזמינו אותי! עכשיו מתפרסם באתר NRG כי אף שר לא מוכן לבא ליום תל חי. במהלך השבועיים האחרונים פנו אנשי משרד ההסברה האחראים על הטקס לכמה שרים, וביקשו מהם להשתתף באירוע, אבל כולם סירבו בנימוקים שונים ומשונים. בין היתר התבצעה פנייה לראש הממשלה אהוד אולמרט, המזוהה עם תנועת בית"ר, ולשרים נוספים ממפלגת קדימה, שעד לפני כשנה היו חלק מהליכוד, שמזוהה עם מורשת טרומפלדור. אך גם אלו השיבו בשלילה. מה שברור היום שלחברי קדימה ,אין אלוהים,אין אידיאולוגיה, אין חברים, יש כיסא. וטוב למות על הכיסא. http://www.likudnik.co.il/Front/NewsNet/reports.asp?reportId=187286

Haemek

New member
תראה, לאולמרט נותר זמן מועט

בעמדת כוח, אחרי זה תסגור עליו השיכחה, אז מה, שיבזבז את הזמן שנותר לו בחמימות התפקיד בכל מני ביקורים מופרכים רחוקים? מה פתאום, איפה יש שם סעודה עם 6 מנות? תן לו להעביר את הסוף של כהונתו בנעימים, ללא מאמצים מיותרים. תל חי? הוא הרי אף פעם לא האמין לשטויות הללו.

טשאפק

New member
מוטב שלא יבואו

באיזה מובן אולמרט מזוהה עם ביתר? הלא כל מעשיו ואמירותיו בשנים האחרונות נוגדים במפורש את דרכה של התנועה הזו. אינני איש ימין ואינני איש ביתר, אילו הייתי, ודאי לא הייתי רוצה נאומים מאנשים כמו אולמרט ביום תל חי, בדיוק כמו שלא הייתי רוצה נאומים מיוסי שריד למשל.

למעלה