קדימה יורדת בסקרים הליכוד עולה

vantan

New member
סקר:43 לקדימה, 20 לעבודה, 15 לליכוד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3213438,00.html "47 יום לבחירות, ממשיכים הסקרים לחייך לאהוד אולמרט. פרץ נחלש במנדט אחד ביחס לסקר קודם, הליכוד שומר על יציבות. היום חל המועד האחרון להגשת רשימות המועמדים ynet בשבוע של גל טרור וקסאמים, ולאחר ראיון טלוויזיוני ראשון של אהוד אולמרט כממלא-המקום, קדימה מגדילה את הפער: בסקר "מכון דחף" בראשות הד"ר מינה צמח, שמתפרסם הבוקר (יום ה') ב"ידיעות אחרונות", זוכה המפלגה ל-43 מנדטים - התחזקות של מנדט אחד לעומת הסקר הקודם."

מינה קמח גם חזתה את נצחונו של פרס

גם שתמשיך להאמין למינה קמח. אגב גם יצפאן ממש מאמין לה, אתמול הוא ציין שעל פיה קדימה כבר מאיימת לעבור את 1000 המנדטים.

mean girl 16

New member
כשזה היה ברור מאליו, וגם אז.

בערב הבחירות היא צפתה שישה מנדטים פחות.

bhnadav

New member
גם אצל פרס זה נחשב ברור מאליו.

אני בכלל טוען שהסיטואציה לגבי פרס כמספר 1 בבחירות, כלומר כמתמודד, היא פשוט בעייה. זה משהו שצריך לחקור אותו פסיכולוגית, הן אצלו ואצל מנהלי הקמפיין שלו בכל פעם, והן בציבור

טלמ

New member
ולכן אנחנו, פעילי קדימה ומאמיניה

חייבים לפעול! מהר, באינטנסביות כדי שקדימה תקבל את המספר הראוי לה (סביב ה-45 אני מעריך) ותוכל להרכיב ממשלה.

bhnadav

New member
דווקא לא.

אולי ראית זאת בסקר אחד כלשהו, אבל בסקר של "ידיעות אחרונות" ומינה צמח, הליכוד נותר עם 15 מנדטים, העבודה יורדת ל-20 וקדימה עולה ל-43. אז בדוק את ההצהרות שלך

gershon17

New member
נו, ברצינות

זה הכל אותו הדבר! 43 מנדטים או 41 מנדטים, 20 מנדטים או 19 מנדטים, 13 מנדטים או 15 מנדטים - אין הבדל בין הדברים! כבר כמה שבועות כוחן של המפלגות הגדולה והבינוניות לא באמת משתנה בסקרים.

והדגש על "בסקרים"

כי במציאות התמונה שונה לגמרי, ואת זה תגלו אתה והחברים שלך ב28 למרץ.

איפה מלבד בסקרים אתם בסקרים?

או שגם על זה אין לך תשובה? ותטען ששוב זה לא קשור לדיון? עכשיו אתה מבין למה לא נותנים לאנשים בגילך להצביע לכנסת?

ומאין אתה יודע מי מוביל מחוץ לסקרים

? אם אתה יודע מראש את תוצאות הבחירות - ממש אין צורך בבחירות. תגיש לבייניש את התוצאות במעטפה וזהו. הרבה כסף ייחסך כך (אולי יהיה אפשר בכסף הזה שייחסך להעלות את שכר המינימום
).

תתפלא, אבל אני ממש לא רוצה שתגיב

כי רק ע''י כך תוכיח את טענתי, שאין לך תשובה אמיתית.

למעלה