קדימה להתעורר! חידה מהפרשה

ניוטראל

Active member
מה עושים עם הגרון שלי?

תה עם לימון ודבש לא ממש עזר לו? (קררררר) אולי יש איזה תרופה תימנית טובה בשבילי?!

קדימה להתעורר! חידה מהפרשה

היכן מצינו בתורה שהגולם קם על יוצרו ? תחילת הסיפור והסיבות לכך נעוצים בפרשת השבוע. רק רגע ! מהי פרשת השבוע ? אם לא פרשת דרייפוס, אז בטח פרשת וירא

אריליו

New member
אני שונאת להמר ולומר דברים

שאני לא בטוחה בהם.. אז בינתיים אני אשתוק. מה שבטוח זה שאבא יהיה מבסוט שגרמת לי לקרא את הפרשה :)

אם הצלחתי להעירך,

זה כבר סימן טוב. ואגב, מהי לעזאזל פרשת השבוע ? אני מבין מדוע נמנעת מלהמר? אצלינו במארי למדו כל הפרעושים. ולמרות שהיינו משחקים תחת השלחן, עכ``ז לא היינו חוששים לקרוא פסוק בהזדמן. ומקסימום השוט של המארי היה מותיר בהם סימנים עקודים נקודים וברודים

אריליו

New member
אני חייבת לומר שזה היה ממש מוזר...

כי לדעתי סיימנו את ספר בראשית מזמן, ונראה היה לי שאנחנו אנחנו בשמות וזה וארא ולא וירא. אבל אמרתי שאם אתה אומר.. יעני קראתי את הפרשה הלא נכונה בגללך?? לא נורא.. נראה לי שאם הייתי בן ומתחנכת אצל מארי עם שוט , בטוח היה לב בחיים שלי שלא הייתי דתיה..

אז שיהיה מפרשת וארא

אז לא נלך בשביל זה לשרברב. הבעייה היא שאלמואזין אלמלעון בעבודה הטעה אותי. אז איפה היינו ? שאם היית בן ומקבלת בשוט מהמארי, אז היית מהלכת עם שורט ? נו, בגלל זה את בננה ולא בן. אצלנו דוקא השוט היה מקור בלתי נדלה לדאחקות. כשאתה שמח לאידם של אילו שלעגו על משבתך

והנה חידה משלי -מאיפה לקוח המשפט:

"לא ידוע למה אבל הוא החל להעלות שרירים ולתפוח כעוגת שמרים כפי שנאמר "שרלתק מרת שמריה" ואיתרע לו מזלו ונאלץ להחליף את חולצותיו בגלל שלא עלו על גופו המתפתח וגם קרע זוג תפילין בגלל שעשה שריר ונאלץ לקנות חדשים. כפי שנאמר "שיר השרירים אשר לשלמה" אבל לא קראו לו שלמה אלא רן והוא לא ידע לשיר אלא כשעלה לתורה והוא ידע להרביץ וחזק, וכעת אימתה ופחד וחלחלה והוא מהלך אימה והעכבר הפך להר"

נו, ההוא משמעו נא המרורים

שהילך אימים על ההוא מהג`בלאות. נו, אש אסאומו של האוסממא בן לאדן הלז ? הלא הוא מיודעינו רן מורי טרבזייה

טרבזייה?-הנה שיר על ההוא

שיר השרירים והמרורים על ההוא הערס השקרן שיר הבנות והמזמורים ההוא המתקרא רן סבו היה מורי בתימן וההוא ערס צעצוע סבו היה שוחט ולמדן והוא טווס צבוע משה בואנו ניסה לחנכו ובידו לא עלה ככלב ששב אל קיאו התקלקל בקול קללה בחלשים ממנו בעט בזכות הרמת המשקולות שם עליו טון דיאודורנט כדי לכבוש את לב הבנות. יום אחד יתפוצץ מסיכה ביד אויבים שהוכו וכל הכח יבקע ובנות המין היפה ממנו בבהלה יתרחקו

התמ-ים

New member
עוד יצא ממך משהו. היית קרוב

פרשת וארא. פרשת וירא היתה לפני כחודשיים. מי אמר "קדימה להתעורר" ועדו ישן? הגולם שקם על יוסרו הוא אל נחש חקה אהרון בן עמרם הלווי?

אלמואזין אבן אלמיחרום בעבודה הטעני

ואף אתה הקהה את שיני אגור בן יקה והיית קרוב במאוד מאוד. ולו יהי כדבריך שהמקור בפרשת וארא, ואף שאין מדובר באלת`ועבן אשר עשה משה שהיו בנ``י מקטרים לו, אכן יש קשר לבחירת הרון. ומהו הקשר הנעוץ באלפרשה ? ובאיזו פרשה הגולם מפראג קם על יוצרו ? ומדוע ?

כן, זה היה ו`אחד ג`יני שיקנאצי מן

אלקיבוץ. וברור שכיוונת ! אולם מה עם החידה ? מי הוא הגולם שקם על יוצרו ? והיכן נוצר הגולם ? ומי הוא יוצרו ? ורמז קל לדבר, כמה היו ``קריאי העדה ראשי בית אבותם`` ?

רדאעי

New member
קודם כל תעביר לראשון בגלל

שהיום יום ראשון וזה סימן טובכ שתהיה בריא, בגיל 6 וכבר כותב על הזכוכית ילד מוצלח ניוטראל. עכשיו תעשה כמו שכתוב פה לא פחות ולא יותר אההההה[יעני ראה הוזהרת
] :יש להרתיח כוס וחצי חלב חם ובתקווה כי אינך רגיש למוצרי חלב פאגראק פאגרא...[יעני הרצפט לא יעבוד במקרה דנן] אחרי שהחלב רתח[אם אתה בגיל 6 יותר טוב תקרא להורים שישגיחו על הגז שלא תשרוף לכם את המטבח עם הבית והחלב שים לב יא ניוטראל, טוב איפו היינו? עם רתיחת החלב יש להצניח לקרקעית 2 כפיות חמאה ורצוי מזוקקת ושמה בישראל: סמנה, ולהנמיך את להבת האש ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב ולערבב להוסיף 2 כפות דבש ועוד פעם לערבב ולערבב ולערבב ולערבב לאט לאט תיכף אחזור בכל מקרה ניטראל תמשיך ולערבב ולא בניוטראל אלא בחשק ובמרץ, יום ראשון היום לאחר הרבה סיבובים על אש בינונית יש ללגום בהנאה ובזהירות את כל המנה ויש לחזור על כך בבוקר ובערב, לבריאות ורפואה שלימה. מי שברך אבותינו הוא יברך את הגרון של ניוטראל שיהיה בריא ולא יציק לו לפחות עד הפנסיה אמן ואמן. אההה שים לב להוראות ושלום שלום
ואם אין דבש תתפוס את
מאייה .

אריליו

New member
יש עוד אחת...

אבל היא מגעילה לאללה.. ככה : קח ראש בצל (לבן) כתוש אותו עד שיצא ממנו כל המיץ. למיץ תוסיף כפית דבש. ערבב היטב ושתה(אם יש לך אומץ) , ואתה כמו חדש(זה מה ספתא אומרת, אני לא העזתי לנסות). רפואה שלימה :)

רדאעי

New member
תשמע ניוטראל אתה במילא בבית

אין לך מה להפסיד ותתאפק מלהתנשק שלושה ימים בגלל הריח החיידקים בטוח לא יחזרו למושבה. מסכין ניטראל כמה בצל הוא יסחט היום
תשים משקפיים של הים ותסחט אין ברירה

למעלה