קדימה (לחלק את המדינה)

goda1

New member
קדימה (לחלק את המדינה)

הנה נפתח פורום קדימה, הייתי רוצה לאחל לו בהצלחה אבל ת'אמת, אני ממש מקווה שלא נראה את הפורום הזה הרבה זמן, וכמה שיותר מהר תופיע הודעה:"עקב התפרקות המפלגה הפורום נסגר" (או משהו כזה), לא יודע מה יש לאנשים שתומכים במפלגה הזאת, את המצע אף אחד לא יודע, החברים בה מתחרים מי יותר מושחת, והבלאגן חוגג, את ההצלחה של קדימה תקבע התקשורת, אם היא תציג באופן הכי גלוי שאפשר את השחיתויות של צוות קדימה לא יהיה לה סיכוי, אבל אם היא תסתיר כמה שאפשר את זה שקדימה מושחתים צפוי למדינה סבל רב, לדעתי. בכל מקרה, בהצלחה למנהל.

:) תודה לך..

אתה מוזמן להביע דעתך באופן הלגיטימי והענייני שלך.. לא משנה במי תבחר.

EvilFlame

New member
דעתי.

זכותך לא לתמוך במפלגה כן ולפחות זאת היתה הטבטאות טובה. כל הכבוד! אגב,כמו שאני מנסה להסביר אני פשוט תומך בשרון ניראה לי המנהיג הכי מתאים והוא ניהל את המדינה די טוב,אז מה שהבלאגן חגג פה ושם בשביל הדתיים זה אמור להיות משמח הרי אחרי זה אין להם מושג כמה אנשים חזרו בתשובה. את ההצלחה של קדימה התקשורת לא תקבע אלא המעשים. ואישית לדעתי כשהכול מבולגן וממש מתחילים הכל ממש ברגעים האחרונים מאפס זה הכי מעניין והכי כיף. (דעתי האישית).

dudik5

New member
במהלך חייו אדם עושה המון דברים

חלקם נכון וחלקם לא נכון- ככה זה אנו בני אדם. לכן ,שאנו באים לשפוט מישהו חזקה עלינו לבחון את כל מעשיו הטובים והרעים גם יחד. בבוחני את מעשיו של אריאל שרון לאורך השנים ,ובמיוחד אל מול המועמדים האחרים להנהיג את המדינה , אין לי ספק שהוא בעל הכישורים הגבוהים ביותר עם היכולות הגבוהות ביותר שהוכיח את עצמו לאורך זמן ובייחוד בתקופה האחרונה. אריאל שרון - ראש הממשלה שלי.

EvilFlame

New member
האמת

נכון. אגב אנחנו לא אמורים לשפוט בני אדם אחרים כי אז גם אפשר פשוט לשפוט אותנו וזהו. אבל לפעמים אי אפשר להתאפק ושופטים,אבל עם זה קורה אכן צריך להסתכל גם על מעשים טובים וגם על רעים. וגם מה היה התוצאות לטווח הארוך ולא רק לקצר.

למעלה