קדימה לעבודה

omha

New member
קדימה לעבודה ../images/Emo81.gif../images/Emo81.gif../images/Emo81.gif

טוב, אני מתחילה להבין שזה שיש מקום ותאריך זה ממש של סוף התהליך כי אם התחלתו. אז קדימה, אני מוכנה. להתחיל..
אבל מה? איך? למה? אז כאמור יש לי תאריך: 5/6/2002, מה שאומר שיש עוד זמן, אבל מכל מיני רמזים אני מתחילה להבין שאמנם יש זמן אבל המלאכה גם מרובה. אז מה עכשיו? תקליטן? צלם? קבעתי פגישות לשבועיים הקרובים. (אחת בכל שבוע). אז מה נשאר עוד? בשלב הזה? האם יש משהו שאני מפספסת?

קודם כל המון מזל טוב ../images/Emo49.gif

אתם בדרך הנכונה, אז אחרי אולם ותאריך היעד הבא זה צלם ותקליטן . תקבעי לכם כמה פגישות , תשוו מחירים , כימיה עם נותני השרותים חשוב מאד שתהיה , ואחרי שתסגרו את 2 אלה, תוכלי להתפנות לשמלההההההה.

omha

New member
שמלהההההה../images/Emo68.gif

הרי "that´s what it´s all about". סבבה, שמלה. אבל לא מוקדם מדי? הבנתי שבערך ארבעה חודשים לפני מתחילים עם זה, לא?

4 חודשים זה מספיק , אבל כדי להיות

רגועה את יכולה להתחיל בסבב חנויות עוד לפני, וחוץ מזה את תראי איך שהזמן יטוס לך עכשיו , ופתואם תמצאי את עצמך 4 חודשים לפני.

omha

New member
מה עם רשימת מוזמנים? ../images/Emo5.gif

משום מה זו נראית לי מטלה מבאסת ביותר. מתי צריך להתחיל לשבת על זה ברצינות?

מוזמנים זה בהחלט הצד הפחות

כייפי בהכנות. בשביל לא להיות לחוצים תבקשו מההורים שלך ומההורים שלו, להתחיל להכין לכם רשימת מוזמנים מסודרת. ואם יש כאלה שיודעים שצריכים לשלוח להם בדואר אז לרשום את הכתובת ליד. תכיני לך טבלה מסודרת באקסל שתכיל את השמות, כתובת ,טלפון, מב´ מוזמנים , ואז תוכלי תמיד לראות כמה מוזמנים יש, ואז לאחר החוקה שתתחילו לדעת מי בא ומי לא , ישר אפשר לעדכן את הרשימה . וכמובן שלאחר החתונה תוסיפי עמודה של כמה הביאו
.

shelycat

New member
על רשימת המוזמנים....

על רשימת המוזמנים.... אנחנעו ברגע שידענו שמתחתנים ומחפשים מקום הטלנו על כולם להכין לנו רשימת מוזמנים (שמות+שמות משפחה) כדי שנדע על כמה אנשים בכלל אנחנו מדבריםבתור התחלה ואחר כך שמרנו אותה אצלנו, כשהגענו לזמן בו אנחנו הדפסנו את ההזמנות ביקשנו שוב רשימות מכולם (ואיזה שינויים היו....)אבל הפעם הרשימות צריכות להיות מדויקות ,עם מספרי טלפונים וכמה אנשים באופן מדויק (בלי ויתורים בשלב הזה תיראו כי ההורים הגדילו את הרשימה בכ-10% ויותר) עכשיו כשיש את הרשימות המדויקות סופרים שוב, בודקים שזה לא עבר את הגבול ואם עבר שוקלים אם להרחיב את הגבול או לקצץ, כשהוחלט מה לעשות נותנים להורים את מספר ההזמנות המדוייק שהם ביקשו+10% נוספים ליתר ביטחון- הם הרי יבקשו עוד כשיזכרו ששכחו להזמין את החלבן ובעל המכולת, לגבי מי יגיע מאוד חשוב לעשות טלפונים ולאשר הגעה (זה מאפשר להזמין את אלה ש"קוצצו" על חשבון אלו שלא יגיעו) על אישורי ההגעה תורידו עוד 10% שלא יגיעו (לא לכולם נעים להגיד שהם לא באים ויש כאלה שיפתיעו ויגיעו) וזה מספר המקומות שתזמינו באולם לפני רזרבות. מאוד חשוב לשבת עם אצבע על הדופק תמיד (אחרת נכנסים לחובות). אנחנו הדפסנו את ההזמנות 3 חודשים מראש אבל הרשינו להם להתחיל לחלק את ההזמנות לכל המוקדם חודש וחצי מראש (כשיש יותר מידי זמן אורחים שוכחים שיש ארוע מצד אחד ומצד שני ההורים יש להם זמן "להזכר" כשהמעטפות ביד את מי הזמינו ולחרוג יותר מהרשימות).

למעלה