קדימה לפלסטין

maormp

New member
קדימה לפלסטין

מסתבר שיו"ר ועד הסבלים עשה בית ספר לפוליטיקאי ה self proclaimed משופשף אולמרט. פרץ דרש ופרץ קיבל , אז מה עם הירשזון יהיה שר האוצר ולא הוא. אם אני אגיד לכם שעוד שנתיים עמירה דותן תהיה שרת האוצר כולנו נצחק , אם לפני שנתיים היו מספרים לנו שהירשזון יהיה שר אוצר כולנו היינו צוחקים , הירשזון זאת אנומליה , הוא יהיה שר אוצר חלש ללא גיבוי אולמרט שתלוי בחסדיו של פרץ (תחזיק אותי או שאני מפיל את הממשלה) , ארגונים חברתיים יכנסו בו יותר בסילבן שזה היה שר האוצר , התקשורת התעשתה ולא יהיו מצבים מטורפים שעיתון "הארץ" וחדשות ערוץ 2 יהיו פרו-ביבי , התקשורת תזוז שמאלה ותעלל בהירשזון בזמן שפרץ יתחבק עם גבי אשכנזי. הוא ישתמש בכם בשביל הפינוי החד צדדי ויזרוק אתכם בתקציב 2008 , בנתיים שכר המינימום יעלה ב 800 שקל שזה המון , פרץ יצבור עוד ועוד פופולריות ובקיץ 2008 קדימה תוכה שוק על ירך ע"י מפלגת העבודה. אני איש ימין , אני הולך להתייבש באופוזיציה , אולמרט הוא אנומליה ודרכן של אנומליות להתקן , אהוד שהיותו ראש ממשלת ישראל היא פריקית יותר משר האוצר הירשזון ושר הבטחון עמיר פרץ יצטרף לאהוד האחר תוך שנתיים , הצרה שהפעם , ירש אותו מנהיג השמאל ולא מנהיג הימין.
 
אין לי מושג אם פרץ יכה 'שוק על ירך'

מישהו. פרץ יכשל בתפקידו כשר ביטחון, וספק גם אם העלייה בשכר המינימום וניפוח תקציבי הרווחה יסייעו למשק לטווח ארוך, אם בכלל. אולמרצ ישקע ביחד פרץ, עם פרוץ האינתיפאדה השלישית, כאשר הממשלה תתפרק כמו מגדל קלפים. לדעתי, כעת הליכוד וישראל ביתנו חייבות להתאחד לרשימה משותפת.
 

maormp

New member
הפעם אני לא כ"כ בטוח

ב 2001 העם בחר בשרון והעיף את ברק שניסה לתת הכל וקיבל אינתיפאדה. משיח השקר אוסלו מת והעם חיפש מנהיג למלחמה. משיח השקר החדש הוא ההתנתקות השנייה האינתיפאדה השלישית תדחוף אנשים שמאלה , כי "אין פתרון מדיני , אין פתרון צבאי , אז התנתקות 2 זה הפתרון" ועד שפתרון זה לא ימוצא העם לא יחזור לימין. בנוגע לאיחוד , קודם כל איחוד סיעות , איחוד מפלגות תלוי בנכונות של הליכוד לעשות רפרומה במרכז הזה , שגסטון מלכה יקים את מפלגת הערסים , אם הוא בליכוד , אני לא.
 
למעלה