קדימה מציגה: אופוליציה וקואזיציה

קדימה מציגה: אופוליציה וקואזיציה

עכשיו ברור לגמרי מדוע יש צורך בממשלה של 25 שרים... מדוע היה צורך לתת לעבודה שבעה שרים ולש"ס ארבעה..... על-מנת להזדקק לחסדי ישראל ביתנו והאיחוד הלאומי - שמקבלת תקציבים בין השאר עבור.............ישובים האמורים להתפנות. קדימה לאבסורד... העיקר שאולמרט הכריז ימים לפני הבחירות על שינוי סדר העדיפויות ועל צמצום ההשקעות ביו"ש. מעניין מה אולמרט ישלם לבל"ד ולרע"ם כאשר יזדקק לתמיכתם בתכניותיו, ולא פחות מעניין מה יאמרו אז האיחוד הלאומי וישראל ביתנו.

bhnadav

New member
אני קראתי על דברים מבורכים אחרים -

העברת שישה מיליון שקלים לרשות למלחמה בסמים, מאה מיליון לרשות לבטיחות בדרכים, 22 מליון למדענים עולים במשרד לקליטת העלייה, תיקונים בחוקי הביטוח הלאומי והבטחת הכנסה שיסייעו לשכבות החלשות ושני מיליון שקלים למלגות לקהילה האתיופית, הדרוזית, הבוכרית והקווקזית. בנושאים האמורים בכתבה שהבאת, קראתי על כספים שיועברו לישיבות תיכוניות, שירות לאומי, ישיבות הסדר ומכינות קדם צבאיות. לא ראיתי אתרים אחרים שמשליכים את הנושא הזה על כספים ליישובים שיפונו.

אשרת

New member
במיוחד עבורך

ציטוט מתוך הכתבה: "חלק גדול מהכסף, שבמפלגה מוערך בכמה עשרות מיליוני שקלים יעבור ישירות ליישובי יהודה ושומרון ולמוסדות באותם יישובים, על אף שמדובר ביישובים שאמורים להתפנות במסגרת תוכנית ההתכנסות" יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה?

bhnadav

New member
ובמיוחד עבורך

את הכתבה קראתי בעיון רב ותגובתי באה בתגובה אליה. עכשיו תקראי אותה שוב.. (בייחוד את המשפט האחרון).

אשרת

New member
מה לא ברור במה שנכתב שם?

חלק מהכפסים שאתם מעבירים לאיחוד הלאומי והמפד"ל הולכים למוסודות אשר נמצאים ביישובים אשר אמורים להתפנות. מה לא ברור ?

bhnadav

New member
אז אני כתבתי בתגובה,

שאני קראתי על דברים אחרים, וגם מה שנכתב במקורות אחרים לגביי הכספים שניתנו לציבור אותו מייצגים האיחוד הלאומי-מפד"ל לא מזכיר במאומה משהו שמתקשר ליישובים שיפונו או דברים מן הסוג הזה. תגובה פשוטה.

דרך אגב, מהיכן צצו כל הכספים הללו

פתאום? הכיצד לא גילו את אותם כספים כאשר היה צורך לפתור את בעיית סל התרופות? פתאום "משום מקום" מתגלים מאגרי כספים...

למעלה