קדימה פיינטבול!!!

Uv Kruvi

New member
קדימה פיינטבול!!!

חברים יקרים, הרגע חזרנו מהפיינטבול...קבוצה של 20 חברה... ממליץ לכולם ללכת לשם!!!!!!!!!!!! חובה!!!!!!! בטח יגיבו להודעה אלה שהיו איתי, אני אישית נהנתי(לא חושב שיש מישהו שלא...) אפילו שזה כואב.... :) אני הולך להתקלח, ולבדוק את הסימנים הכחולים\אדומים\סגולים על הגוף שלי............. לילה טוב! :)

Firz

New member
קדימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הדבר הכי מטורף בעולם!!!!! טוב אני מגזים ! לא אני לא! אתם חייבים ללכת! יש לי רק 2 סימנים ברגל ובצוואר ! :)

NiGa

New member
פיינטבול שולט!!!!!!!

קדימה פינטבול אחד הטובים סיפוק אדיר!! רק סימן אחד ביד שמאל, אבל קדימה חייבים לקבל כמה יריות כדי להרגיש את העניין!! אחד המטורפים יוווווווווווווו!!! בחיים לא הולך להתקלח עכשיו אני עייף מדי מחר-מחרתיים ככה נתקלח...

Firz

New member
שולט שולט אבל מה עם להיתקלח?!

יא מגעיל אני ישר התקלחתי חפפתי שיער ניקיתי את עצמי שמתי קרם גוף מרחתי מסכות.... טוב עדיף שאני יפסיק...

Uv Kruvi

New member
חחחחחחח

הגזמנו לא?! :) כאאאס ישנתי 3 וחצי שעות, אני הולך לביוטכ... עדיין היה שווה כל רגע :) קמתי עם סימן אדום בכתף שמאל, מתום, שהיה איתי בקבוצה, שדפק בי שנייה לפני שניצחנו את זה עם הדגל... יש לי אחד ביד ימין, לא יודע ממי, זה היה מוזר מדי... יש לי אחד בירך מאחורה, אין לי מושג ממי... ואחד בראש, מאחורי כל השיער, כואב ביותר... :\

יאפה

New member
בירון ירה לי באשך!!! מזל שיש שכפ"צ!

אחד המזלות!! סיפק אותי "הקרב על התותח"-:) רק שפעם הבאה צריך לעשות שוב - ביום ויותר או זמן או כדורים או משהו...נגמר לי מהר!

Run Dudi Run

New member
מצאתי סימן!!!

גם אני חטפתי.. הראשון היה בצואר.. השני היה בראש, והשלישי היחיד שהשאיר סימן - ברגל!! איזה סימן חמוד...:) היה כיף והיה שוס!! וגם סיפק אותי ביותר הגביע עם השלושה כדורי גלידה שחיסלתי אחרי זה..:)

Uv Kruvi

New member
חחחח...

יש מצב שאחד מהם אני עשיתי לך...
בסוף, כשהוא אמר שזה כולם על כולם, מי שהתחבא מאחורי החומת עץ, קיבל מינימום 2 ממני... :)

Run Dudi Run

New member
לא עמדתי שמה..

רצתי לתעלה ופיגזזתי את כל מי שהיה מאחורי החומת עץ כמוך.. לירון ועומר חטפו ממני נראה לי.. זה היה משעשע

NiGa

New member
קדימה בסוף היה מטורף!;

כל ה3 כדורים וחצי שנראה לי היו לי, ביחד עם אלה של יובל - רוססו כמו מטורפים! חלש שחן הפגיז אותי מטווח אפס אבל קדימה סופקתי!

Uv Kruvi

New member
עוד יותר מספק...

אני ואתה יורים על חן מטווח אפס, והוא מחזיר רק לך, קדימה להתחבא מאחורי הקיר!!!! :) חחחחחח!!! איך התפוצצתי מצחוק מזה!!!! שיואו אחד הטובים! הולכים שוב בסוף הביצפר! תתחילו להרווח כסף מעכשיו! :)

NiGa

New member
יש כמה...

אנחנו הלכנו לזה שבבית-ברל, ע"י כפר סבא - ובאותה רשת יש גם אחת בקיבוץ כרמית, על-יד צומת שוקת בנגב הצפוני. אני ראיתי שיש שלטים לפיינטבול באיזור ירושלים, ומישהו מחבורת הפיינטבול אמר שיש גם אחד בראשל"צ. תכנס לאתר- www.paintball.co.il ותקרא שם על מחירים וכאלה, כי משתנה לפי כמות כדורים ומבצעים וכאלה. אנחנו שילמנו 135 ל- 170 כדורים, ולי זה לא הספיק עד הסוף.

למעלה