קדימון לשני המגדלים (שר הטבעות 2)

קדימון לשני המגדלים (שר הטבעות 2)

שלום. טוב, הקובץ באיכות נוראית (כלומר, מישהו פשוט ישב באולם קולנוע בארה"ב והסריט את הנושא במצלמת וידאו), הסאונד לא משהו, והתמונה מרצדת (כאמור, מצלמת וידאו שמצלמת מסך קולנוע באולם חשוך), *אבל* זה בכל זאת הקדימון לשני המגדלים (הידוע גם כשר הטבעות חלק 2). מאחר שרבים וטובים לא הצליחו עדיין לשים את ידם על הקדימון האמור העלתי אותו לאתר הבית שלי, להנאתכם. עכשיו כל שנותר הוא לחכות קצת יותר מחצי שנה... אסף.

Sern

New member
למה להוריד מהרשת?

למה לא פשוט ללכת לקולנוע, לראות את הסרט שוב ואז לראות את הקדימון במסך ענק, כמו שצריך?
אני יודע שלשבת עוד שלוש שעות רק בשביל שתיים וחצי דקות של קדימון זה נשמע מגוחך, אבל זה שווה את זה. רואים את ת´אודן, דנת´ור... מישהו שזה או גרימה וורמטונג או פיו של סאורון (שלא הבנתי מה הוא עושה בסרט השני, אז זה קרוב לוודאי לא הוא)... מדהים, פשוט מדהים. שווה את ה- 30 שקל ואת שלושת השעות. ארם.

Sern

New member
דווקא כן

בכל קולנוע בו מקרינים את הסרט, מראים את הקדימון בסוף הסקט (ממש לפני הכתוביות). אני אישית ראיתיו בגת בתל-אביב (מול כיכר רבין). זה לא קדימון רגיל כמו אלה לפני הסרטים, זה סתם בונוס לפנאטים שהולכים לסרט שוב ושוב. ארם. נ.ב. זה גדול!

למעלה