קדירת המכשפה והחלבן או החווה ברמות?

איריסג

New member
קדירת המכשפה והחלבן או החווה ברמות?

שלום חברים וחברות, ביום שישי הקרוב, אני נוסעת בענייני עבודה למקום שנמצא בצפון רמת הגולן. בשעה 13:00-13:30 ענייני העבודה יסתיימו, ואני רוצה לקחת את האיש שלי (שמוותר על שישי פנוי כדי להיגרר עם זוגתו לגולן) לארוחת צהריים כייפית. לצערי, הפנטזיות שלי להשאר את כל הסופשבוע בצפון לא יתממשו (תקופת בחינות. שתיגמר כבר!) בקיצור - מה הייתם בחורים: קדירת המכשפה והחלבן בנימרוד או את החווה ברמות?? או שאולי בכלל משהו אחר? המקום צריך להיות קודם כל מצויין קולינארית (מחיר פחות מטריד אותי כרגע למרות שלא מדובר על משהו שיביא אותנו לסף פשיטת רגל), עם נוף ושתהיה לי אפשרות לאכול אוכל שלא יביא אותי לסף סכסוף קשה במיוחד עם התזונאי שלי... (לא חייבת תפריט דיאטטתי אבל גם לא מקום שיש בו רק מטוגנים...). מה דעתכם?

drtrip

New member
איריס יקירתי!

אז ככה, קדרת המכשפה זוהי מסעדה שממוקמת בנמרוד צפון רמת הגולן, והאוכל בה הוא חלבי בלבד!!! רובו על טהרת גבינות עיזים. אני אישית לא אוהבת גבינות עיזים אך אם אתם אוהבים אתם תהנו מהאוירה והנוף ללא ספק. חווה בכפר נמצאים בקצה השני בדרום רמת הגולן-רמות, חתיכת נסיעה... חווה בכפר הינה מסעדה בשרית מצויינת ובטוחה אני שתהנו מהבשר שם. מהמסעדה לא רואים נוף!!! אם כבר בדרום רמת הגולן מקום יפה עם נוף קוראים לו מור וקינמון, במקום יש בית קפה נהדר ומעל מסעדת בשרים מעולה!!! בצפון רמת הגולן מול מפל הסער מקום מהמם, פתחו מסעדה חדשה בשם שרול'ה בשר בקר מיוחד מזן צרפתי, עדיין לא אכלתי שם נפתחה בימים אלו, אך הנוף משהו משהו... מקוה שעזרתי!

איריסג

New member
קדירת המכשפה והחלבן - גם בשר

קדירת המכשפה והחלבן הוסיפו לפני כשנה גם קדירות בשריות ומרקים. העניין הוא שהדעות לגביהם חלוקות - יש שנהנו מאד ויש שמחו בתוקף הן על המחירים והן על השירות וגם לא "נפלו" מהאוכל. העניין הוא, שהעבודה שלי אומנם היא בצפון רמת הגולן אבל היא מסתיימת ב 13:00 בערך, וחשבנו על רמות דווקא כי זה מקדם אותנו לכיוון הבית. החשש שלנו הוא מהפקקים של מי שיורד מהחרמון בדיוק באותן שעות (מתי באמת נסגר האתר ביום שישי?) וימלא את הכבישים, וכנראה גם את מסעדות האזור בדיוק באותן שעות, כך שעדיף לנו לברוח טיפה דרומה לכיוון דרום רמת הגולן. אני אבדוק בהחלט לגבי המסעדה מול מפל סער. תודה.

רמתא

New member
מור וקינמון משובחת

אכן, קדרת המכשפה והחלבן כבר בשרית לדעתי היא נחמדה ויקרה, היא איבדה כבר מזמן את החן שהיה לה, היום היא מסעדה לכל דבר, מה שמציל אותה זה הנוף הנפלא. זהו זהו . חווה בכפר גם לא מרגשת, לא יקרה אבל סטקייה ממוצעת, לא יותר. מור וקינמון משובחת. אכלנו שם לאחרונה והיה מצויין. הפתעה גסטרונומית אמיתית. יש מסעדה בשרית טובה במטולה - הטחנה, פוקצ'ה בר האיטלקית במתחם גן הצפון, ומסעדת נחלים היפה והאיכותית שנמצאת לידה ובצהריים ניתן לאכול ארוחה עיסקית משובחת במחיר הגון.

drtrip

New member
הי איריס,../images/Emo13.gif

ראשית אני מופתעת שהכניסו בשר בקדירת המכשפה והחלבן, לא ידעתי!!! לגבי אתר החרמון הוא נסגר בשעה 16:00 אלא אם כן יש יותר מדי אנשים אז סוגרים יותר מוקדם, איני חושבת שהיו לך פקקים בשעה 13:00. לגבי אזור רמות יש שם את מור וקינמון כמו שאמרתי לך בצומת כורסי. לגבי מפל הסער זה בכיוון נווה אטיב כשיורדים מהחרמון לכיוון הבניאס. בהצלחה!

רמתא

New member
קוראים למסעדה סוזנה

והיא יותר ביסטרו מאשר מסעדה. התפריט נחמד אבל מצומצם. היתרון, הם לא מתיימרים, מגישים אוכל בסיסי וטוב והאווירה נחמדה מאוד, בעיקר בערב.

למעלה