קדירת זנב ובשר ראש

קדירת זנב ובשר ראש

קדירה שעשויה משני הקצוות של העגל במיקרה של הזנב זה לא חשוב עם עגל או פרה במקרה של הראש עדיף עגל קדירה מושחתת לחורף מצרכים : 1 זנב חתוך לפי הפרקים 1.5 ק בשר ראש חתוך לקוביות קטנות (או שריר למי שמפחד מבשר הראש) 2-3 עצמות מח ירקות הכול קצוץ גס 2 בצלים גדולים חצי ראש סלרי עלים ראש סלרי שורש 3 גבעולי כרשה 1 ראש שום מקולף חצי חב פטרוזליה 3 תפוחי אדמה גדולים 4 עגבניות בשלות גדולות 5 גצרים מעט גינגר טרי קצוץ קטן מאוד 4 גבעולי טימין טרי אם יש לתיבול : 500 סמק ציר עגל פלפל שחור 1-2כף מלח לפי הטעם כורכום כפית אורגנו יבש כף גדושה אגוז מוסקט כפית (אפשר במקום להישתמש בחוויג' מרק איכותי אבל זה פחות עדין לטעמי) הכנה : לטגן היטב את הבשר מכל צדדיו לסגירה להוציא את הבשר ולטגן את הבצל ואחריו את כל הירקות מדורג (שלב זה משפר טעם אבל לא הכרחי ניתן פשוט להוסיף את הבצל ואת הירקות על הבשר) להוסיף את הבשר ולהמשיך בבישול ללא נוזלים על מנת להוציא את הנוזלים מהבשר והירקות בערך 10 דקות כמובן להוסיף את התבלינים להוסיף את ציר העגל ,להוסיף מים עד כיסוי התבשיל ולהביא לרתיחה לבשל על אש קטנה מנימום חמש שעות אפשר גם לילה שלם (בבחינת כל המרבה הרי זה משובח) להוסיף נוזלים לפי הצורך נטרף עם חלה טריה או לחם לבן
 

gils33

New member
../images/Emo59.gifמת על קדירות כאלה

עושה כמעט כל שבוע
 

Master Stav

New member
תכין אני בא ....

אינעל דינק .....הזכרת לי תבשיל אירי שאני מאד אוהב
 
למעלה