קדירת עוף עם אורז צנוברים גזר ועשבי תיבול

baronm10

New member
קדירת עוף עם אורז צנוברים גזר ועשבי תיבול

קדירת עוף ואורז עם צנוברים גזר ועשבי תיבול קדירת עוף וגם בשר בקר עם אורז מתובל ,צנוברים ועשבי תיבול בבישול של 12 שעות בתנור. המתכון מבוסס על מתכון הטבית העיראקי רק שכאן רציתי לקבל את האורז לא בטעמי העגבניות כמו בטבית אלא אורז צהוב עם צנוברים גזר מגורד ועשבי תיבול . התבשיל יצא מעולה ,עוף שחום ונימוח ,אורז בטעם מדהים המזכיר את המילוי שממלאים עוף ממולא באורז חומרים 1 עוף שלם / חלקי עוף 700-800 גר' בשר חתוך לקוביות 4 כוסות אורז 6 כוסות מרק עוף 2 בצלים קצוצים 6 גזרים מגורדים צנוברים פטרוזיליה קצוצה כוסברה קצוצה מלח פלפל תבלין בהרת קמצוץ קינמון כורכ ו ם הכנה מאדים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את האורז ומטגנים כמה דקות עד שהאורז שקוף . מוסיפים את מרק העוף ,מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה מאד. מוסיפים את הגזר המגורד ,עלי הפטרוזיליה ,הכוסברה הקצוצים , והצנוברים הקלויים. מתבלים את התערובת לפי הטעם . מוסיפים את קוביות הבשר ומשקיעים לתוך תערובת האורז, מוסיפים מעל את חלקי העוף אשר תיבלנו בנפרד. לכסות את כל התבשיל מעל עם ניר אפיה ולהדק היטב בשוליים לאטימה מירבית . להכניס לתנור כ 30 דקות ב 200 מעלות ולהעביר את שאר הלילה ב חום נמוך של 100 מעלות { אני בישלתי סך הכול 15 שעות }

bigjack

New member
מוטי זה נראה פשוט מעולה../images/Emo106.gif

קלעת בדיוק לטעם שלי
עכשיו אני מחכה למישלוחה

למעלה