קדם אירוויזיון 2008 - בועז מעודה

hilali1

New member
קדם אירוויזיון 2008 - בועז מעודה../images/Emo70.gif

שמעתם את שירי הגמר
איזה שיר אבתם במיוחד|? מה הסיכויים של בועז להצליח

hilali1

New member
אני שמעתי רק את שלושת השירים האחרונים

ואהבתי את האחרון - מסע חיי

L e e e e e

New member
איתי פרל שיחק אותה

השיר הכי טוב שם, ואפילו הייתי אומרת טוב בכלל, בלי כל קשר לתחרות
לגבי הסיכויי.... לא נשמע לי מספיק סוחף או ייחודי.

hilali1

New member
מסכימה... הוא יותר טוב כתמלילן ומלחין מאשר

זמן בעצמו..

ג ב ש ו ש

New member
הדעה שלי על השירים../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

קודם כל חשוב לציין שבועז שר מדהים בכל חמשת השירים
"מסע חיי"-שיר טוב
יכול להצליח לדעתי.אין ספק שעדיף שאיתי יכתוב שירים מאשר ישיר אותם
"בלי אהבה"-אהבתי את השיר הזה ממש.שמים לב שמדובר בשיר של הנרי והשיר לדעתי יכול לתפוס מעולה באירוויזיון. "הנה האור"-אממ השיר סבבה אבל לא נראה לי שבשביל אירוויזיון
"כאילו כאן"-אם הוא ייבחר כשיר שייצג אותנו אז זה כבר טוב
שיר קליט ויפה.. "פרפרים"-ממש ממש ממש יפה וטוב
אהבתי ברמות
לסיכום,השירים דווקא טובים השנה...רק צריכים לדעת לבחור את האחד שממש יכול להצליח ובעז"ה בועז ייצג את ישראל בכבוד-אני בטוח

הסיכויים של בועז שואפים לאפס

נראה לי שהתמודדותו של בועז תביא אותנו למקומות האחרונים.... אם שרית חדד שהיה לה קול יותר יפה ממנו השתתפה ולא הפתיעה כל כך אז בועז גם לא יפתיע.... אני אגיד את זה ככה...הוא לא יגיע בארוויזיון יותר ממה ששירי הגיעה... הקול של בועז נשאר על אותו הטון ברוב השירים שהוא שר,הוא בלי קול כל כך מיוחד..הוא חמוד לא יותר מזה.....הוא ילדון מתוק כזה כובש נערות בנות 12 בעיקר,עם הקול שלו וזהו....אני נותת לו מקום 25 מקסימום!

1mayush

New member
../images/Emo45.gif

ואני גם לא חושבת שזה היה נכון בכלל לבחור במישהו שאין לו מספיק ניסיון במה ברמות כאלו.. ובכלל ניסיון מקצועי; תכלס לא עבר כ"כ הרבה זמן מהקיץ..

יש לי הרגשה מחורבנת לגבי הארוויזיון הפעם

ובכלל..למה הם לוקחים מכוכב נולד??מה הם מפגריםםם??? אם כבר מישהו מכוכב נולד אז היתי אומרת נינט ציפי משהיד או מישהו עם קול ברמהה...הם היו באמת משו... שישלחו את שירי עוד פעם
לפחות היא לא תאכזב.... טוב נו..

1mayush

New member
אפילו את שי גבסו אפשר.. הוא מעולה!

אמנם לא שומעים ממנו עכשיו.. ראיתי אותו בווליום והוא משהו !!

גם את שי לא היתי שולחת לארוויזיון..ולא בגלל ש

שהוא לא טוב..להפך..הוא מעולה...אבללל לארוויזיון נשלחים זמרים שהקול שלהם מדהים...שי לא מתאים לו ארוויזיון לדעתי....יש זמרים יותר טובים בארוויזיון מארצות אחרות משי... אבל הוא מקסים.... צריך מישהו עם קול מפותח טוב ובעל נסיון

perrinat

New member
הסיכויים? 100% לא להגיע לגמר אפילו...../images/Emo4.gif

חרא שירים...

L e e e e e

New member
היה...

מביך משהו. השיר היפה של איתי פרל זכה לביצוע חלש ואנמי, השיר של דורון גל עבר ההתעללות קשה, הנרי אולי עובד באירופה, אבל לא עובד עליי ואני לא זוכרת כלום מהשיר של חממה, למרות מאיה אברהם. הביצוע הכי טוב שייך לשיר של דנה.

הכי הכי אהבתי

את השיר פרפרים את השיר דואט עם שרית פפיר וקיצור 2 השירים האחרונים
את ה2 הראשונים לא אהבתי \:

למעלה