קדרי מקונטאדור וניבלי, מה צפוי היום, ועוד

gadis13

New member
קדרי מקונטאדור וניבלי, מה צפוי היום, ועוד

קטע 8, סיום פסגה ראשון – עדיין לא הזמן. להכרה האנושית לוקח זמן לעכל מציאות משתנה, ובכך הכרתו של קונטאדור לא שונה משלנו. נדמה שזמן העיכול היה דומה, לו ולנו, ~ 36 שעות, לאחריהן באה התפכחות, והיא, כפי שיודע כול מתפכח, מכאיבה; ועוד תובנה - לא הכול הוא בר תיקון .
אולי כבר מאוחר מדי. אולי פיגור הזמן שנצבר בקטע 5 גדול מדי (2.34 דק' בסיומו של קטע 8). ספק אם קונטאדור, שנדמה היה שמח בחלקו במוצאי אותו יום מרצפות בצפון צרפת לפני שלושה ימים, לא חווה התפכחות. ספק

gadis13

New member
הרשימה גם בבלוג עם חומר נוסף

כולל שידורים חיים וזמני שידורים חיים

gadis13

New member
מזג האוויר בלתי מסביר פנים

עתה בפסגת קטגוריה ראשונה ( Le Marksteinׂ), ערפל ורוחות חזקות.

gadis13

New member
הקבוצות שלחו את הרוכבים לסובב

רגליים - סיכויים טובים, על פניהם, לקבוצת בריחה לשרוד היום ולהרבה רוכבים יש תכניות.
צפוי קצב מהיר בתחילת היום.

O d e d 85

New member
ניבאלי "הפסיד" לקונטאדור 1:45 בדופינה

כולל הטעות של קונטאדור בקטע האחרון ועם הרבה פחות הזדמנויות לעשות נזק לעומת הטור.
אני מסופק כמה כח יישאר לרוכבי אסטנה לשלוט בדבוקה בשבוע האחרון.
היריב העיקרי של קונטאדור פרש.
אני חושב שביום טוב אחד של קונטאדור או רע אחד של ניבאלי הדירוג יכול להתהפך.

yshor

New member
הקטע אתמול היה טעות קשה מצד אסטנה

וזו אולי הסיבה לניד הראש של ניבאלי בסיום.
אסטנה משכו את הפלטון במישור למרות שיש לא מעט קבוצות אחרות שיש להם את אותו אינטרס.
ברגע האמת סקסו טינקוף לקחו פיקוד רעננים.
עם כל הכבוד לרפא מייקה או למייקל רוג'רס הם לא אמורים לפרק את העוזרים של ניבאלי בשלב כל כך מוקדם. הם פשוט היו עייפים.

אני חושב שהירידה של פלוגסטג בדרוג הכללי תסייע לאסטנה להתמקד בסיוע לניבאלי. יכול להיות שהיה שם מישהו שהתבלבל וכבר ראה 2 רוכבים על הפודיום.

מעבר לזה הדברים תלויים בניבאלי וביכולת המנטלית שלו. אם הוא לא ילחץ בעליות וימשיך לעשות לקונטדור חיים קשים בקטעי המעבר הוא יכול לנצח.
בתור התחלה צריך לתת לסקסו לעבוד יותר ולא להיגרר לעודף שליטה בקצב, הרי יש להם רוכב מוביל שרחוק מהמקום בן הוא היה רוצה להיות.

כמו שכתבתי לפני חודשיים, ניבאלי צריך להתפלל לגשם. כנראה הוא התפלל ונענה...
אני מחכה כבר לראות אותו מפעיל לחץ על פורט וקונטדור בירידות.

gadis13

New member
זה נכון אמנם שעל פניו לעוד

קבוצות יש אינטרסים, אך אלו מאוד מגוונים, אך רק לאסטנה יש מחויבות (כמחזיקי החולצה הצהובה) לרכב בחזית. הקצב בחזית היה אתמול נמוך מאוד עד לשלבים המכריעים, כך שספק אם הטיעון שפועליו של ניבלי היו עייפים תופס, אלא אם מדובר כאן בעייפות שנרכשה מתוך האחריות הכבדה של הבעלות על הצהוב.

משחק הפנטזיה, קטע 9

מהפך!!! לא רק בטור דה פרנס כשטוני גלופן לקח את החולצה הצהובה, אלא גם במשחק הפנטזיה יש לנו חולצה צהובה חדשה. זהו RideRed שבחר את טוני מרטין, המנצח היומי, ועלה לראש טבלת המשחק עם 660 נק'. למקום השני עלה yuvalind שגם הוא בחר את טוני מרטין ויש לו 650 נק'. אני סוגר את הפודיום עם 562 נק'. עוד בחרו בטוני מרטין גם: yshor, motibu, Dov_s, snivma ו-UDYM44.

תגלית נוספת שלי היא שרוהאן דניס בכלל לא זינק לטור, כך ששתי הקבוצות שכללו אותו, קיבלו רוכב "ריק".

לא היה לי זמן לחקור את נושא הגוגל דוקס כי תכף מתחיל הגמר, אז אני מעלה קובץ אקסל רגיל. לא אברך אף קבוצה כי בפעם הקודמת שעשיתי זאת, ברזיל חטפה שביעייה.

RideRed

New member
איזה כיף
פעם ראשונה שצהוב זה חיובי

אבל שום דבר לא סגור וטור רוכבים שלושה שבועות ובסוף הצהוב מנצח נקווה שהוא יהיה גם כריש.

למעלה