קדשה לוענונו????

frucht

New member
קדשה לוענונו????

או קיי...אני מסתכן פה שיעיפו אותי מהפורום אבל אני חייב לשאול משהו...שמועה הגיעה לאוזניי שפ"פ הקדישו שיר לוענונו. האם זה אמיתי כמו השמועה שסיד בארט חושב שהוא לוויתן והוא גר בתוך אמבטיה או שיש שחר לדברים?

זה לא מדוייק

הפלויד לא כתבו ולא הקדישו שיר לוענונו; דיויד גילמור ביצע שני(?) שירים בהפגנה למענו, מול השגרירות הישראלית בלונדון, מתישהו, וגם הביע תמיכה בו בהזדמנויות אחרות.

frucht

New member
וחשבתי שאני יודע הרבה...

מאיפה כל הידע העצום????

thezanani

New member
מס' השערות

מס' השערות,חלקן מבוססות על חשדות הולכים וגוברים ממשך שהותי פה. ציףציף1000 היא אחרת מאשר: 1.נכדת גיסתו של בוב אזרין. 2.גיסתו של בוב אזרין. 3.בוב אזרין.

כולכם טועים!

אני חתול(ת)ו של בארט.

אותו/ה חתול/ה

שמושפע מהבעלים, לוקח L.S.D.ג€ וחושב שהוא ציפור, ומתחיל לילל בגאונות ציף ציף ציף. לגבי האלף נדמה לי שזה גיל הפרישה שלה מהפורום, היום היא בת 91, אההה תשמעו היד עוד נטויה. אמן.

Coon Jew

New member
שאלה קצת חצופה...

1. ציף ציף בת כמה את? אני פשוט חייב לדעת! 2. מה ההופעה הגדולה ביותר של הפינק פלויד מבחינת כמות קהל?

The West Star

New member
אני זוכר בזמנו

שהיה ראיון אתה והיא אמרה שהיא בת 38 =\ בכל מקרה, אני יודע שההופעה הגדולה ביותר הייתה בברלין, של החומה.. תקנו אותי אם אני טועה [במיוחד ציףציף]

weird dust

New member
הרעיון של ברוטוס ונימרודל?

הוא היה בהומור. השם האמיתי פורסם פעם אבל הגיל אף פעם לא נאמר. ודבר נוסף, לא ידעתם שלא שואלים אישה לגילה??

holo

New member
הוא כן פורסם

בפרטים האישיים שלה פעם. אם ציףציף תרצה להגיד היא תגיד, למרות שלא שואלים אישה שאלה כזאת, ובמיוחד לא אישה כמו מנהלתנו הדגולה..

weird dust

New member
פרטים אישיים זה לא פורום

כלומר אאתה לא יכול להריץ עכשיו חיפוש לעיניין. בכל מקרה - זה עד כדי כך מעניין?

thezanani

New member
הס!

ציףציף היא דיוה מסתורית. סוד אפל מעיב על הפורום שלנו. וחברים,עדיף כך. בחדר אפל בתל אביב,מוקפת חתולים ושערות של סיד יושבת ציףציף האלמותית. כוס תה לצד המודם הישן.עיניים מזוגגות עם חלום ישן. מוזיקה יכולה לשנות. לגימה מהתה. החתולה מיללת לירח. וציףציף שלנו אמיתית. כמו הירח. משהו מעדיף עכשיו פרטים יבשים? טוב מה שקראתם עכשיו בא מיותר מדי זמן פנוי, אבל הלו? מה ההקשר לפינק פלויד? ולמה אף אחד לא שואל מה השם האמצעי שלי? נעלבתי.

טומי*

New member
היא בת 16 וחצי...../images/Emo12.gif

מה זה משנה מה כתוב בתאריך הלידה?

למעלה