קהילה גאה ביקנעם

קהילה גאה ביקנעם

אהלן,
האם יש כאן חבר'ה מיקנעם?
ואם כן, האם יש כאן משפחות עם ילדים שגדלים שם?
זוגתי ואני חושבות לעבור לשם והייתי רוצה לדעת מה מצב נציגות הקהילה שם ולשמוע על גנים מומלצים ועל יחס הסביבה.
בקיצור- לדעת שאנחנו (והילדים העתידיים) לא לבד :)

אני לא מכירה

אבל יש לי זוג חברות שגרות באילניה ועומד להיוולד להן ילד. לא מאוד קרוב אבל גם לא מאוד רחוק.

אני תוהה ביני לבין עצמי כבר איזה זמן עד כמה צריך לייחס חשיבות לקהילה בסביבה המיידית שלנו. כשגרנו בר"ג ידענו שיש המון להט"בים סביבנו אבל לא ממש ראינו אותם ביומיום. בירושלים דווקא היינו יותר מעורבות בקהילה המקומית, אבל גם שם הסביבה המיידית הייתה סטרייטית. השבוע עברנו למודיעין ואנחנו כבר יודעות על זוגות שם (רק של נשים, הומואים כנראה לא גרים במודיעין :)).

בכל מקרה, בכל הנ"ל אני מרגישה שאני עושה הסברה נון-סטופ. להגיד "זה לאשתי" בבית המרקחת, לענות שאני נשואה לאישה כשהספרית שואלת, לחשמלאי, לבעל הדירה הדתי וכן הלאה. אז אני מאוד מסתובבת בתחושה שאני לא צריכה לחפש את הקהילה אלא להיות הקהילה.

מנגד, אני מניחה שזה משתנה ברגע שיש ילדים, וכאן מן הסתם הם יהיו הרבה עם חברים להט"בים וילדיהם.

בקיצור, סתם כמה מחשבות שעברו לי בראש. ברוכות הבאות לפורום
. אגב, מאיפה אתן שוקלות לעבור?

צודקת

לגבי התהייה- עד כמה לייחס חשיבות לקהילה בסביבה המיידית. מצאתי את עצמי מייחסת לכך חשיבות רק לאחרונה, בהקשר הילדים העתידיים והתגובות שהם ייתקלו בהן בסביבה החדשה שנעבור אליה.
תודה על הברכות, ברוכה הנמצאת :) אנחנו עוברות מחיפה.

דיוידל

New member
קהילות

אנחנו בחיפה ויש כאן לא מעט משפחות. בכיתה של בני הצעיר יש 4 ילדים ממשפחות מהקילה ועוד אחת בכיתה המקבילה.
תוכלו לבדוק גם בעמק - יש שם פעילות של הקהילה.
מעבר קל ונעים

למעלה