קהילה יהודית של מניטובה (וינניפג)

Vikalina

New member
קהילה יהודית של מניטובה (וינניפג)

שלום לכל המשתתפים! אני חדשה בפורום. רציתי למצוא אנשים שהיו בקשר עם קהילה יהודית של מניטובה אשר נימצאת בוינניפג. אני יודעת שדרך קהילה זאת קיימת אפשרות להגר. האם למישהו ישנם פרטים מדוייקים יותר? יש לנו חברים שהתכתבו איתם, אך עדיין נשארו ללא מענה (שלחו e-mail לפני 4 חודשים). האם מישהו יודע לגבי הפסקת פעילות של הקהילה הזאת בנושא ההגירה? בתודה מראש

כבשה200

New member
זה לא שהם הפסיקו את הפעילות , זה פשוט

לוקח הרבה זמן כי יש עומס אז צריך סבלנות

Vikalina

New member
תודה על תגובתך המהירה

היי, כבשה200 את נמצאת בתהליך התכתבות איתם? אולי יש לך אינפורמציה מעניינת לגבי מסלול הגירה דרך הקהילה היהודית הנ"ל? או מכרים שכבר הצליחו להגר דרכם? אשמח אם תרצי לחלוק איתי את המיידע הזה. תודה

dannyk27

New member
כל הפרטים רשומים בקישורים

למעלה כולל הקישור לאתר הקהילה שם יש את כל הפרטים.

shipy1234

New member
דני, כמה זמן לוקח היום כל התהליך במניטובה?

הכוונה מהמייל הראשוני עד לקבלת ה- PR בפועל. כבר נסגר הפער מהפדרלי?

dannyk27

New member
עדיין ההערכה עומדת על שנה וחצי

אולי פלוס, אני אברר בקרוב יותר במדוייק.

Vikalina

New member
תודה לכל העונים. שאלה לגבי העבת כספים

במקרה של מכירת בית בארץ והעברת כספים לקנדה (מניטובה) האם קיים מס שצריך לשלם? א כן, מה גובהו? בתדה מראש ויקה

ruth1983

New member
אכן יש עומס

אך הקהילה כן עונה - לפחות חברים שלנו קיבלו תשובות אנחנו עומדים על זמנים של שנה ו3 חודשים החל מהמכתב הראשון - כרגע ממתינים כבר לתשובות מהבדיקות הרפואיות אם תעשי חיפוש לפי השם שלי תוכלי למצוא הרבבה פרטים מדוייקים, את יכולה גם ליכתוב לי מסר בהצלחה

Vikalina

New member
תודה על התשובה. הזמנים שלכם נראים ממש סבירים

לעומת מה שהולך היום. יש לכם הערכה לגבי זמנים בהמשך? אחפש התכתבויות קודמות שלך ואנסה לצבור מהם מידע . מתאי ביקרתם בוינניפג? מה ההתרשמות שלכם מן המקום? איני יודעת במה אתה עוסק, אך האם ביררתה לגבי סיכויים למצוא עבודה. מאחלת לכם סיום תהליך מהיר ומוצלח. ויקי

למעלה