קהילה פאגנית- יש יצור כזה?

קהילה פאגנית- יש יצור כזה?

אני רוצה להעלות את זה חזרה לדיון. חבל שההודעה שקעה לתחתית העמוד כ"כ מהר, לפני שאנשים הספיקו לענות.

luis26

New member
שזה אומר ש....

ככל הנראה אין קהילה פאגאנית בישראל, אחרת היו עונים לך

gwizard

New member
סורי, זה הייתי אני

לא שמתי לב שמישהו השאיר את הניק שלו מחובר. אני בעבודה.

טלה בר

New member
אני מקבלת

מסרים על קהילה (קומונה) פגאנית מאחד בשם ניקנו. אני לא יודעת למה הוא לא מופיע בפורום.

ToryMaster

New member
כי לא ראינו לנכון?

הקהילה שבקומונה הזו איננה פאגאנית, באמת שאני לא מבינה למה פירשת את זה ככה. אני, חברה גם כאן, וגם אחת ממארגני הקומונה החדשה (מה שאומר שסביר להניח שמספר מהמסרים שקיבלת, נכתבו על ידי). ניקנו זה כינוי פיקטיבי שמשמש מספר אנשים, זה לא אדם.

טלה בר

New member
אני לא יודעת

של מי הטעות, שלכם או שלי, אבל אם אתם לא פגאנים, בעוד שאני לא מתעניינת במאגיה וכישוף, אז אין לנו עניין משותף ואנא, אל תשלחי לי עוד מסרים.

ToryMaster

New member
כנראה שלנו

אנחנו גם פאגאנים, אבל זה לאו דווקא מה שמחבר ומקשר בינינו. אנחנו מאמינים שיכול להיות לך מקום חביב ומועיל בקהילה, אבל לא נכריח אף אחד.

טלה בר

New member
ג'סטין,

אולי תסביר מצדך מה הבעיה בינך, או בין הפגאנים, לבין הקבוצה הזאת שמכנה את עצמה "קהילה" או "קומונה", ולמה לא יכול להיות קשר טוב ביניכם? הם ביקשו ממני לשמש כמתווכת, ואני לא יודעת בדיוק איך.

Justin Angel

New member
טלה שלום,

לא יצרו איתי קשר בעניין הזה, ולכן אינני בעמדה לתת תגובה עניינית. לעומת זאת אני כן מצטער שגררו אותך לעניינים שכאלו. בברכה,

טלה בר

New member
כל העסק

לא לגמרי ברור לי. אני תמיד בעד שלום, ונדמה לי שזו אחת המטרות של הפגאנים בעולם.

ToryMaster

New member
ביקשנו?

מתי ביקשנו? אני בכלל לא חושבת שזה המקום להתדיין על הנושא. חוץ מזה, ג'סטין, אם אנחנו מתעקשים להתעסק בקטנות, בעצם זה שאמרתי לטלה שאני באמת חושבת שיהיה לה מקום מועיל, לא זלזלתי בה ולא התנשאתי מעליה, להיפך, התכוונתי לזה בכנות. זלזול והתנשאות בשרשור הזה אני רואה מצד אדם אחד, והוא לא אני.

למעלה