קהילת א-מיניים, היכרויות א-מיניים

furret

New member
קהילת א-מיניים, היכרויות א-מיניים

היי, אני בן 31 ורק עכשיו אני מביא לידיעתי שייתכן שאני א-מיני ולא סתם שכחתי-את-השם-אנשים-שעושים-סקס-רק-עם-אנשים-שהם-אוהבים (אם כי זה עדיין עומד איפשהו על הפרק בסימן שאלה. אין לי מושג. מעולם לא סקרן אותי לעשות סקס ולא הייתי במערכת יחסים).
בכל מקרה, חשבתי על זה עכשיו, כי אני תוהה אם לנסות להכיר נשים, ספציפית א-מיניות... אבל בכלל כל הנושא הזה עדיין מבולגן אצלי.
תהיתי אם יש אתר היכרויות שחביב במיוחד על א-מיניים בארץ (בokcupid אפשר לכתוב על עצמך שאת/ה א-מיני). ראיתי שיש פה לוח מודעות, אבל אני רוצה משהו רשמי יותר, עם תמונה וממשק יותר נוח.
בנוסף, רציתי לדעת אם יש קהילה א-מינית בירושלים, שם אני גר עכשיו... אולי הייתי בא ושואל כמה שאלות.
ראיתי גם שיש קבוצה בפייסבוק של א-מיניים, אבל אני פוחד שאנשים שאני מכיר יראו שהצטרפתי לקבוצה ואני לא רוצה שיתחילו לשאול אותי כל מיני שאלות ולהניח הנחות בלי שאני עדיין בטוח בנושא הזה... יכול להיות שאשנה את דעתי. אולי זה מטופש.

furret

New member
תוספת

בכל מקרה, הייתי בקבוצת א-מיניים בישראל עכשיו, וראיתי בתנאי הקבלה לקבוצה שם שחובה לדעת שאתה אכן א-מיני, ומי שלא בטוח הם שולחים אותו לקבוצה פה.
אז כן, הייתי שמח לדעת אם יש קהילת א-מיניים בירושלים ואולי להתחבר אליה ואולי להתגבש יותר על הזהות שלי בתחום הזה.

furret

New member
ואפילו עוד תוספת

אני תוהה... איך אני יכול לדעת אם אני א-מיני או לא?
לפי האתר הזה שהמליצו לי עליו: https://fuckyeahasexual.tumblr.com/post/110073141229/yourfictionmyreality-bringing-this-back 
- אתה יודע שאתה לא א-מיני אם אתה נמשך מינית לאנשים אחרים או מוצא אותם "סקסיים". ובכן, לפעמים אני רואה אישה יפה עוברת ברחוב ואני כן חושב שהיא סקסית ואני כן נמשך אליה, אבל אני לא חושב על סקס... כלומר אני הרבה פחות מיני מאנשים אחרים. אני פשוט חושב כמה היא יפה וכמה היא חתיכה וכמה הייתי רוצה להיות קרוב אליה אבל אני לא חושב על הפעולה הפיזית של חדירה... החלק הזה די מרתיע אותי. אבל אולי אני פשוט טירון. זה א-מיני או לא? איך יודעים? רק אם יוצאים עם בחורה ועושים איתה סקס פעם אחת? ):

k500

Active member
מנהל
שלום

נראה לי שאתה מסיק מסקנות פזיזות קצת אז לפני כן, אם אתה באמת רוצה לדעת קצת הגדרות בסיסיות, רצוי שתקרא מקורות קיימים.
אתה יכול להתחיל מהפתיחה של הפורום, יש שם הקדמה והגדרות בסיס. מעבר לכך, יש בפורום חומרי קריאה וקישורים על א-מיניות (בלשונית הכחולה "כלים ומידע", למעלה).

חוץ מהפורום, יש את האתר AVEN שהוא מאגד חומר והיה הראשון בשביל א-מיניים מכל העולם, שם תוכל לקרוא על א-מיניות כולל שאלות ותשובות נפוצות:

https://www.asexuality.org/?q=overview.html

אזכיר שא-מיניות מוגדרת כחוסר משיכה מינית כלפי אחרים והיא סקאלה רבת אפשרויות של משיכה, כך שלא הכל שחור-לבן. יכול להיות שיש לך משיכה מסוימת או בתנאים מסוימים אבל כדי לדעת מה בדיוק, את זה רק אתה תוכל לדעת מתוך מה שתקרא בנושא.

אתה מוזמן לקרוא, לשאול, לחדד דברים אם הם לא ברורים ולראות היכן אתה ממקם את עצמך מבחינה א-מינית. אנחנו נמצאים כאן תמיד ונשמח לעזור.

furret

New member
מידע

האמת שכבר קראתי על זה די הרבה, גם מהאתר שהצעת וגם מהרבה מקורות אחרים בעבר.
הבלבול שלי לא נובע מהיעדר מידע.

לא משנה. תודה. מצאתי בסוף תשובות בקהילה בדיסקורד.

למעלה