קהילת גייז ולסביותלקויי שמיעה IL

קהילת גייז ולסביותלקויי שמיעה IL ../images/Emo34.gif

19.6.02 שלום רב, ברגע לא מזמן קראתי במודעה של דולפין שכתב או כתבה מהיכן לי לדעת שהאם היא בן או בת??.. אך מודעה נמחק בשל דיבוריו לא מתאימים למודעה בפורום.. לידיעתכם אין לכם ולקהילת חירשים וכבדי שמיעה להיפחד או לחשש מקהילת הומואים ולסביות שמסתובבים בחייהם בישראל.. אך לידיעתכם שיש בקהילת חירשים וכבדי שמיעה שחלק מהם הומואים ולסביות חלק מחוץ לארון חלק בארון.. כל אחד הולך בכיוון משלו ברצונו.. אי אפשר לשנות להתחמק בנטיית מינית בעייתי שלהם בפריטותיו.. עליכם לקבל אותם כפי שהם להעריך אותם כפי שהם ואין מה לעשות.. האם ברצונכם לדבר עימם להתקשר עימם לצאת עימם לבילויי תמיד בשמחה וחלק האם לא מעוניינים או מתחמקים אבל בעיקר תדברו יפה תתייחסו יפה ללא פגיעה ללא השפלה.. ואל תערבבו את בעיות שטויות שלכם כלפיהם.. כולנו שונים אבל כולנו בנאדם שווים!!!.. מכאן אני טומי שברצוני לעזור לעודד לתמוך בקהילת חירשים שחלק מהם הומואים ולסביות .. יש לא רק הומואים ולסביות אלא יש דומינים דומיניות וטרנס... לפני שאני מגדיר את המושגים שתוכלו להבין ולדעת...... הומו זה נטיית מינית משיכה רק לגברים בהנאות בכל מיני סקס משיכה מבטא התנהגות... כשבחור הולך עם בחור בשליבת ידיים ומאושרים לגמרי מנשקים אחד לשני ועושים את פרטיות משלהם ... בן אוהב את בן זה מילה הומו אך מילה לא רעה ולא קללה... מילה נכבדת לסבית זה נטיית מינית משיכה רק לנשים בהנאות בכל מיני סקס משיכה מבטא התנהגות.. כפי שגידרתי הומו.. בת אוהבת את בת והן בנות עדינות.. דומיני זה בחור שיוצא עם בחורה ונהנה עימה בכל דבר אך שרצה לטעום גם עם מישהו כלומר שבחור נהנה עם בחורה וגם עם בחור הכוונה לא שלישיה אלא שבחור יוצא עם בחורה שהיא חברה שלו ובשעות פנאי בא לו לטעום בעניין מיני עם בחור לטעום עימו ליהנות עימו זה נקרא דומיני דומינית זה גם כפי שגידרתי דומיני כלומר שבחורה שיוצאת עם בחור שהוא חבר שלה שעושה עימה כל מיני מה שבא להם אך גם בשעות פנאי בא לה לטעום עם בחורה ליהנות עימה בכל דבר כפי שגידרתי בקודם.. סטרייט-סטרייטית זה בחור שנמשך לבחורה רק לבנות... זה בחורה שנמשכת לבחור רק לבחורים.. אורגיה זה בחור שיוצא עם מישהי אך גם רוצה ליהנות עם עוד בחורה כלומר שלישיה גם אותו דבר שבחור שיוצא עם מישהי אך גם רוצה ליהנות עם עוד בחור כלומר שלישיה אותו דבר גם שבחור רוצה לעשות עם 2 בחורים ליהנות בסקס זה שלישיה אורגיה גם אותו דבר שבחורה רוצה ליהנות עם 2 בחורות... לידיעתכם מה שהגדרתי עבורכם שתדעו תבינו שזה טבעי... הם בחרו את דרכם כרצונם אי אפשר לשנות אותם.. טוב להם כפי שהם .. זה לא בושה שבחור מחבק או מנשק את מישהו ויוצא עם ידיים משולבות.. אסור לכם ללעוג לצחוק לרכל להזיק אותם בשל נטיית מינית הומואים לסביות.. תעריכו אותם כפי שהם אך מה שאני מודיע ואומר בצורה נכונה והייגונית.. כעת ברצוני שתדעו אין לכם ממה להתבייש להיחשף להרגיש יותר טוב כגילויי מעצמכם מאשר לסבול לשתוק לפחד בכל דבר.. אבל זה לא אומר שתפרסמו ותגידו אוקי "אני הומו" "אני לסבית"... לא עושים כך.. תרגישו עם ביטחון מלאה ותחשבו פעמיים מה אתם רוצים להגיד בדיוק.. האם חלק מכם לא רוצים להיחשף רק לפנות לסמוך להיפגש בחברתית נכונה שאפשר לסמוך עליהם.. עם כל ללב תמיכה אהבה תקשורת זה הכי חשוב שיש מאשר כלום... כאן במצב ברגע הזה בישראל שונה לגמרי מאשר מחו"ל כי בישראל עוד לא התפתחה בראש פתוחה חופשית יחסי בנוח ללא רכילות פרצופים בשל נטיית מינית הומואים לסביות.. כך חוששים שהומואים ולסביות עלולים להידבק במחלה או להשפיע על קהילת החירשים להפוך להומואים ולסביות או להתעללות מינית בכל דבר שחוששים בכך.. אבל לאמת זה לא נכון זה לא מה שאתם או קהילת החירשים חושבים כך.. האם הייתם יודעים ומכירים את העולם של הומואים ולסביות אחרת הייתם מדברים מעריכים אחרת!!.. למצוא בחור/ה חירש/ת הומו/לסבית או דומיני/ת להיפגש עם בחור/ה חירש/ת להתאהב בחירש/ת זה דבר נפלא שאפשר להתקשר לדבר דרך שפת הסימנים זה מדהים ונוח לגמרי מאשר כלום.. יש חלק לחירשים וכבדי שמיעה הומואים לסביות מעדיפים לצאת עם שומעים מאשר לקויי שמיעה בגלל כאן בישראל קהילת חירשים קטנה שקלה לרכל להסתבך בעיות וסיבות האלו וזה לא נוח לחלק לחירשים וכבדי שמיעה.. אך זה בחירה החלטה ברצונכם לבחור למי טוב להם עם שומעים או חירשים... לידיעתכם..... בתאריך 28.6.02 יום שישי בשעה 13:00 מתחיל מצעד הגאווה מגן העיר לגני יהושע ב-15:00 הפנינג ענק מופעות דראג בספורטק גני יהושע (פארק הירקון-אבן גבירול פינת רוקח) נצעד בתמיכה עידוד אהבה עבור קהילת הומואים ולסביות בישראל.. יהיו שם ההון אנשים.. מכירות דוכנים.. אמנים חלק מפורסמים.. מוסיקה וריקודים ..וכו´.. האם תזקקו לעזרתי תמיד אשמח לעזור לכם בכל ללב תרצו לשאול שאלות ולדעת באינפורמציה יידע אשמח לענות.. משאיר לכם את פרטים שתוכלו לפנות אלי. פקס : 04-8524760 ICQ : 102035713 איי מייל : [email protected]

למעלה