קהילת ההייטק - LINQ

קהילת ההייטק - LINQ

מוזמנים להכיר: רשת חברתית/ קהילתית חדשה לאנשי הייטק בישראל: LinQ.co.il אשמח לשמוע את דעתכם. שירלי

gesus

New member
נשמח לשמוע על LINQ

בואי תשכנעי את חברי הפורום מדוע כדאי להם לפתוח חשבון אצלכם.

edonavon

New member
מדוע להרשם ל-LINQ

בדר"כ אני עושה הרצאה ומסביר על יכולות הרשת החברתית וחיבורה לעולם הפיסי. כאן אני אנסה לקצר. LINQ הוא פלטפורמה לחיבור של אנשים בעולם האמיתי לכח צרכני. לדוגמא ב-facebook יש לכם חברים מהרבה תחומים ומקומות אבל בעולם האמיתי אין באמת קשר הגיוני להיפגש איתם. לי באופן אישי יש מעל 100 חברים ב-linkedin שמהם רק 2-3 אני בקשר בעולם האמיתי. האתר פועל כנישת רשת חברתית ולכן חברי LINQ חייבים להיות אנשי הייטק (80/20). כאשר מטרת המיזם היא לגבש את שכבת אנשי ההייטק בישראל וליצור כח צרכני בתרבות הישראליתץ ממש כמו שכולנו מכירים את "חבר" של צה"ל. מאחר וכלכלת ישראל מושתת בשנים האחרונות על תעשיית ההייטק וידוע לכולנו שההייטק בישראל הוא פרט קיומי להיותנו כאן ממש כמו הצבא שלנו וכח ההרתעה. אנחנו דורשים ורוצים לקבל זכויות צרכניות כמו שמקובל בקהילות אחרות בישראל (לדוגמא הכח הצרכני של הדתיים)

למה להרשם

המטרה של האתר היא לאגד את אנשי ההייטק, אבל במובן החיובי - להתאחד כדי להשיג הטבות, זכויות. כולנו יודעים את עוצמת הכוח הצרכני. ב"חבר" עשו את זה (לאנשי הצבא). גם אנחנו יכולים ובקלות. ותוך כדי התאספות - נהנה בדרך ממאמרים שמעלים גולשים בנוסף למערכת האתר, המלצות (מסעדות, מלונות, תוכנות, עגלות - יש הכל). למי שמעוניין לחפש עבודה או רק לגשש - לנישה וטריפלטק יש פורומים ב- LINQ. מי שרוצה לברר על חברה מסויימת - יכול לפנות ישירות במסר אישי לאנשים מאותה החברה ופשוט לשאול. בקיצור - זה אינסופי, זה נחמד וזה בחינם. אז למה לא?

למעלה