קהילת סלונים

hagai billiard

New member
קהילת סלונים

היי קוראים לי חגי ואני נכד לניצול שואה מאיזור סלונים אני מחפש שורשים ועזרה בנושא עדויות מהאיזור מקווה לעזרתכם בתודה מראש חגי

hagai billiard

New member
קהילת סלונים

אין לי מושג באיזה איזור ספציפי אבל אני יודע בברור על סלונים שם משפחתי הוא ברקוביץ סבי שמעיה ניצל אחיו ינקלה אחותם דינה ורבקה והוריו מאיר ודובה לא שרדו את השואה

hagai billiard

New member
סלונים

סלונים בשואה הייתה שייכת לפולין לאחר שחרור ברית המועצות יצאה בלארוס לעצמאות עכשיו סלונים שייכת לבלארוס

hagai billiard

New member
קהילת סלונים

אין לי מושג באיזה איזור ספציפי אבל אני יודע בברור על סלונים שם משפחתי הוא ברקוביץ סבי שמעיה ניצל אחיו ינקלה אחותם דינה ורבקה והוריו מאיר ודובה לא שרדו את השואה

mahaian

New member
אני בקרתי בסלונים בקיץ 2004

את הביקור בסלונים: בגטו לשעבר, בבית הכנסת (אשר נשאר בשלמותו מהמאה ה-17 ), בבית הקברות ובאתרי ההוצאה להורג ביער צ'יפילובה הנצחתי בסרט : '' את אשר הותירו הסופות''...

mahaian

New member

את הביקור בסלונים: בגטו לשעבר, בבית הכנסת (אשר נשאר בשלמותו), בבית הקברות ובאתרי ההוצאה להורג ביער צ'יפילובה הנצחתי בסרט : '' את אשר הותירו הסופות''...

mahaian

New member

את הביקור בסלונים: בגטו לשעבר, בבית הכנסת (אשר נשאר בשלמותו), בבית הקברות ובאתרי ההוצאה להורג ביער צ'יפילובה הנצחתי בסרט : '' את אשר הותירו הסופות''...

hagai billiard

New member
איזה יופי!

איך המקום נראה, שווה לבקר אני מעוניין לברר על רכוש של משפחתי שנמצא בסלונים ברחוב "מוסטובה" האם ביקרת ברחוב זה? בתודה מראש חגי משפחת ברקוביץ

למעלה