קהילת תפוז מתגייסת למען הילדים

ה מוזה

New member
קהילת תפוז מתגייסת למען הילדים ../images/Emo127.gif

בפנימיית הילדים בכרמיאל "כפר הילדים " אני אישית אהיה שם באותו יום לתרום כמיטב יכולתי .. קוראת לכם לתרום ככל יכולתם .. בואו נעלה חיוך על הפרצוף של עוד כמה ילדים במדינה
פרטים יש פה

מוזה- בקשר לילדים אני יכולה לעזור

אני הריי שרה מול ילדים חולים הופעתי מספר פעמים בהתנדבות בלבד!!! יש מקום שאני יכולה להציע להם עזרה??? "אהבת ילדים היא הסרט שקושר את העולם" נ.ב- אני חושבת שכל אחד מאיתנו יכול לעזור במשהו ולו בחיוך אמת...

מצווין מוזה והנה האי מייל שלי שיהיה

לך ולאותה אפרת אותה בחורה נשמה שאירגנה כזה דבר נכון ואמיתי מאוד היתי רוצה להיות שם להפגין נוכחות עם נכונות!!! נכונות לעזור, לשיר לעשות טוב להיקשר לאותם ילדים להוכיח להם שהם לא לבד. אני כמו שאת יודעת באה מרקע של "לגדול לבד" ויודעת מה זה להרגיש ככה ולחיות ככה, אגב, פעם לני כמה שנים ביקרתי שם והמקום נורא יפה ומטופח עד כמה שאני זוכרת .. אני רוצה ומיתחננת לעזור לאותם ילדים לתת להם כל מה שאני יכולה גם מעבר לאותו יום התנדבות הייתי אפילו מבקשת שזה יהיה קבוע שם. אני אוהבת ילדים , וכאלו ילדים נטושים שם הם בעצם אני בתור ילדה אני תמיד. לא שוכחת מאיפה הגעתי ומה עברתי ולא היתה לי יד שתלטף !!!! אני לא אתן לאותם ילדים לחוש מה שחשבתי בימי ילדותי הקשים ואולי נעוריי...

מוזה שכחחי לכתוב את האי מייל../images/Emo52.gif

האי מייל שלי [email protected],il לכל מי שרוצה עזרה בכל נושא שקשור לילדים, המרחק לא מפריע לי אני ינסע אפילו כמה שיותר רחוק על מנת לעזור, כי יש את הרצון.

למעלה