קהל בזיוני

בהלםם

New member
קהל בזיוני

קהל ללא טיפת חוכמת חיים הבנת חיים כמיה עם אנשים ומודעות עצמית.. ואלה התוצאות

בהלםם

New member
......

אנשים שלעולם לא חושבים קדימה גם בחיים האמיתים קשה לכם להפריד בין רגש להגיון אוהבים אוהבים עד שנפגעים.. קשה לכן לחזות מהלכים צפויים... אתם תראו שעוד חודש שפרה וצבר עולים לכם על העצבים ואתם שונאים אותם תזכרו

בהלםםם אני בהלםםם, באמת. הכל מכור

התאכזבתי קשות ומצחיק עוד שכולם חושבים שבובליל יקח בגמר הם טועים בגדול ההפקה לא תתן לו לנצח ההפקה מכינה את החמישיה שלה לגמר והוא לא שם

בהלםם

New member
../images/Emo45.gifצודק לגמרי

כולם חושבים שבובליל הזוכה... ההפקה ממש לא תתן לזה לקרות! אמא שלי אמרה את זה מהתחלה ועכשיו אני מתחילה להבין למה היא התכוונה...חבל מאוד

רוניתה08

New member
../images/Emo2.gif

מה עם הסיאנס

מה לעשות שהקהל לא חושב כמוך

ובובליל יגיע גם יגיע לגמר. למרות תיאוריות הקונספירציה והקיפוח שאת מדביקה להפקה.

רק אנשים שלא רואים ערוץ 20 יבחרו בשטן שיפרעעע

זה הדרך הכי הגיונית אני לא מצליח לחשוב על דרך אחרת שבנאדם נורמלי יצביע לשיפרע מלבד כזה שלא רואה את התככנית מלבד בתכנית המרכזית בערוץ 22.

העפתם את האקשן קיבלתם סריגה כל הכבוד ...

יאללה שתעוף כבר השיפרע הזאת יש לה מזל שהקהל ראה את ההתנהגות הגועלית של ונסה ולכן לא בחרו בה אבל בתכלס בלי ונסה יהיה משעמם אחד על אחד לשיפרע אין סיכוי מול ונסה כי היא הרבה יותר צבעונית ותוססת וחרמנית כמובן, אבל לפחות איתה יש אקשן עם שיפרע מה יש ? אה כן שכחתי סריגה וואוו איזה מרגש. בתכנית הקודמת במשדר המרכזי פשוט שחטו שחטו את ונסה ואת שיפרע שוב הציגו באור חיובי כרגיל וזה מה שגרם לתוצאה המחווירה. זה באמת נדיר אבל סוף סוף בתכנית היום הראו צד של רוע של שיפרע היא דיברה לשחר בצורה מגעילה כאילו היא באה לחנך אותו והיא צריכה להבין שהיא לא מחנכת ולא גננת ולא נעליים. היא זורקת פצצה ופשוט קמה והולכת . שחר לא ידע, אכל שוקולד התנצל נגמר הסיפור מה את מחפשת אש כל הזמן ומדברת בעדינות וחושב שתתחמקי מזה מי היא חושבת שהיא בכלל החצופה הזאת .

o pie

New member
מה לעשות

ככה זה. לתומכים של שפרה יש חיים, לתומכים של יוסי ועינב אין.

למעלה