קהל לתוכנית פאפרצי!!!

קהל לתוכנית פאפרצי!!!

שלום לכולם מי שרוצה להיות קהל בתוכנית פאפרצי יכול לשלוח מייל ל[email protected] או להתקשר ל052-5672772 לדבר עם רומי מומךץ ביותר, אורחים מגניבים כולל סטאנד אפ של מיכאל הנגבי!

איפה הוא נעלם לנו גילריב???

מתגעגע אליו, בוכה בלילות מרוב געגועים ומחפש את ההודעות שלו עם הסימן שאלה בשורה של הנושא............... אולי הוא בסיבוב הופעות ברפיח?????

gilriv

New member
?

אני פה כפרה >פשוט אני הפסקתי להגיב כי כבר נמאס לי וגם נמאס שכול הפורום פה מתחיל לזלזל בי ?אבל אני שאני ימצע משהו טוב לנושא שיחה איתכם אני יכתוב

מתוק שלי -איך אפשר לזלזל בך??

תגיד נשמה מי מזלזל בך ואני אישית יקרע לו תצורה. בסדר עיניים שלי??...

gilriv

New member
-קודם כל אתה למה מי אתה ולמה באת

אתה שבאתה לפה יאא בן10

אל תרתח אדון gilriv

חוזליטו אמנם חמור אבל הוא צודק 100% אף אחד פה לא מזלזל בך והכל מהערכה והערצה כלפיך,תגיד את האמת איפה מכל הפורומים שאתה גולש בהם אתה מרגיש יותר בבית? נכון אצלנו?

gilriv

New member
?

אבל תגיד -אני נדהם מחדש שאני למשל כותב פה ולמחרת אני מוצא אנשים חדשים שגם מגיבים לי אבל אם מתערבים וזה בכלל לא נעים אז מאיפה בא פתעום חוזליטו ? ===================================================================

חוזליטו הגיע אלינו

אחרי שנזרק מפורום תרבות גרוזיה... בעזרת מחלקת האפקטים של הערוץ הכנתי קלסטרון שלו כפי שניתן לראות בתמונה >>>>

gilriv

New member
?

חוזליטו הילד פלא ראיתי אותו בערוץ הספרדי הקרינו חודש על חוזליטו הקוסם

הניק שלי יותר נוגע לתכונה גופנית

שראו אורי זוהר ואריק איינשטיין בילד אלטמן הקטן מהסרט מציצים......... מי שראה את הסרט יודע על מה שאני מדבר

gilriv

New member
הנה גם אתה פה

מה יש לכם אתם סתם שמשעמם לכם
אתם כותבים בפורום סתם

למעלה