קובה מתפרקת

benibaml

New member
קובה מתפרקת

שלום לכם

אני מכין קובה בורגול מבושלת במים עם אבקת מרק
אני משרה את הברוגול במים חצי שעה,ומסנן.
על בערך קילו בורגול עבה,אני מוסיף כוס קמח לבן
מתבלן,ומערבב.

אבל לצערי התערובת לא נוחה לקיבוב ומתפרקת בבישול

מה אני לא עושה בסדר?
תודה
 

ערדושקה

New member
הבורגול צריך להיות טחון גס..ואת הקובות...

להוסיף למרק כשהוא רותח..להנמיך את עוצמת הלהבה ולהוסיף את הקובות אחת אחת..
&nbsp
אחרי 10 דקות לתת עירבוב קל.....ולהמשיך לבשל....
 

benibaml

New member
תודה,אני משתמש בבורגול שהוא יחסית עבה

אולי התכוונת שהבורגול צריך להיות טחון דק ?
מה הכמויות המומלצות של קמח לעומת הבורגול,יש לך טיפ לתת לי ?
תודה
 

ornme1

New member
מניסיוני, הצליח לי עם בורגול דק דווקא.

היחס הוא בערך כוס קמח לבן ל- 5 כוסות בורגול.
צריכים ללוש היטב. מתקבל בצק עביד, די גמיש.
 

ערדושקה

New member
האמת שאני מכינה קובה וסולת..מבורגול רק לטיגון

הכנסת הקובה למרק אחרי הרתחה הוא החשוב לגבי היחס בין בורגול לקמח תבדוק במתכונים ברשת אני בדרך כלל מכינה קובה מסולת מבושלת...
 
למעלה