קובה על בסיס קינואה כשרה לפסח וגם מילוי לצמחונים
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/95890613/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D[/URL]
ומילוי צמחוני
לצמחונים ניתן להשתמש עם המילוי הזה
5 בטטות בינוניות
2 בצלים
כפית כמון
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
100 טיפות רוטב חריף לא חובה אבל מוסיף טעם נהדר
כ7 גבעולי נענעה וו1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצים דק
את הבטטה ובצל אחד שמים במיקרו ל15 דקות
מוצאים ממתינים שיתקרר מעט ומועכים עם מזלג וקוצצים עם סכין(הבצל לא מתרכך מספיק כדיי להמעך הייטב עם המזלג עוזרים לו עם סכין)
קוצצים דק במנדולינה את הבצל הנותר מוסיפים את התבלינים מערבבים הייטב וטועמים במקרה ויש צורך לתקן את התיבול זה הזמן
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/75/95890613/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C_%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D[/URL]
ומילוי צמחוני
לצמחונים ניתן להשתמש עם המילוי הזה
5 בטטות בינוניות
2 בצלים
כפית כמון
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
100 טיפות רוטב חריף לא חובה אבל מוסיף טעם נהדר
כ7 גבעולי נענעה וו1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצים דק
את הבטטה ובצל אחד שמים במיקרו ל15 דקות
מוצאים ממתינים שיתקרר מעט ומועכים עם מזלג וקוצצים עם סכין(הבצל לא מתרכך מספיק כדיי להמעך הייטב עם המזלג עוזרים לו עם סכין)
קוצצים דק במנדולינה את הבצל הנותר מוסיפים את התבלינים מערבבים הייטב וטועמים במקרה ויש צורך לתקן את התיבול זה הזמן