|קוביה|זהה את השיר, בחסות גוגל|קוביה|

Seasonal Beast

New member
|קוביה|זהה את השיר, בחסות גוגל|קוביה|

גוגל הואילו בטובם לתרגם בשבילנו[דוברי העברית] את דפי האינטרנט, אם חשקנו בכך. מה עושים? מלבד לצחוק למקרא הליריקס, משחקים בנחש את השיר: גרסת התרגום. בשביל שיהיה מסודר: 1. ציטוט ראשון עולה, ועליכם לזהות אותו. מי שמזהה את הציטוט, מוסיף ציטוט חדש. 2. תשתמשו בתרגום של גוגל. מחפשים בגוגל, למשל, lyrics-all is full of love ויש אופציה צדדית לתרגום. צריכים דוגמה? "אז מתי אתה חוזר אנחנו נכניס לעשות אהבה חדשה" התשובה, כמובן- Unravel.

Seasonal Beast

New member
מתחילים!

"ברכבת של פנינים בקתה על ידי התא הוא ירה בדיוק לרוחב האוקיינוס" לכו על זה.

סריט

New member
COCOON

אני אתה מעז על מנת קח אותי אני אתה מעז כדי להראות לי את בכף היד

Seasonal Beast

New member
5 years

"ביתו של אפל ו דוקרני, ברור לה כמו פעמון זה נגמר לפני שהם יכולים להתחיל" יותר קשה, במיוחד להיירלום.

plants and rags

New member
Harder - PJ Harvey

בכל מקרה, זה סקארי וזה קל. אנסה להקשות. ואיך אעשה זאת? לא אתחיל בהתחלה, אצטט מהאמצע. "כל יליד עדיין אוהב את יכולה כבר קרה"... "כדי לא רוצה שהם בני אדם ברחבי"...

סריט

New member
Pneumonia, קרצייה

אף אחד לא והדעות זה בכלל אם אני נתקל כדור

AnacondA2000

New member
In the Musicals

אתה מגמה לאורך השנים ואת החיים נראה מבוית עד אחד חלום ואהבה הוא מופיע בשמו

plants and rags

New member
You Only Live Twice

"אני מבקשת להציע טוב לבריאות תוך כדי כך חום זה שורף כלום".

Vegvisir

New member
לילית

חח טוב כי גילית לי רק רציתי לשתף אותכם באיזה מצחיק זה לתרגם דברים הלוך-חזור You Only Live Twice or so it appears to One Life Ouhasni yourself of your dreams You drift through the years and life look tame To love one's dream is listed by name Love is a stranger who will have to beckon Did not think the danger is gone or foreign This is a dream for you, to pay the price One to make a dream come true, You Only Live Twice Love is a stranger who will have to beckon Did not think the danger is gone or foreign This is a dream for you, to pay the price One to make a dream come true, You Only Live Twice או! עכשיו זה נשמע כמו שיר באנגלית של ביורק

למעלה