קוביות ועוד שאלות לגיל 8 חוד'

revi08

New member
קוביות ועוד שאלות לגיל 8 חוד'

שלום יעל, ביתי בת 8 חוד' וקניתי לה את הקוביות הרכות של סאסי (אלו עם ההפתעה) היא אוהבת אותם אבל במיוחד לשים בפה. האם כדאי לתת לה קוביות ממרקם אחר? יש לי למשל מעץ. או שלא כדאי בגילה לשים בפה? עוד שאלה, נראה לי שהיא עדיין לא נמשכת למשחק הקוקו. יש לנו את החיות הקופצות ואקטיביטי סנטר. אני לא רואה שום תגובה בפניה. למה זה כך? ואיזה עוד משחקים כדאי לתת לה? היא עדיין לא יושבת, זוחלת אחורה ולצדדים וכל הזמן על הבטן. (יש לנו את האקטיביטי סנטר, הפרפר הזוחל, חיות קופצות, קוביות סאסי, רעשנים, כדור פלחים ואת ספר הפעליות של טאני לאב) האם כדאי לרכוש את הכרטיסיות של מוצארט?

revi08

New member
התכוונתי שהיא כן זוחלת אחורה ולצדדי

אך לא יושבת עדיין ולא זוחלת קדימה

יעל כץ

New member
קוביות ועוד תשובות לשאלות

שלום, סטטיסטית, סביר מאד שהיא כן נמשכת למשחקי ה"קוקו" השונים. נסי בעוד דרך. נסי להסתיר את פנייך ולהופיע תוך שאת אומרת "איפה אמא?" וכו'. ואפשר גם להסתתר מאחורי דלת או משהו דומה ולעשות את אותה פעולה. גם כשאת משחקת איתה, כשאת לוחצת על כפתור ב'חיות הקופצות' למשל, אמרי: איפה הארנבת? "קוקו" - הנה הארנבת... משהו כזה. לגבי שאר הצעצועים - יש לכם צעצועים מצויינים ומספקים מבחינת כמות ומגוון. למעשה, חוץ מהפרפר הזוחל שיכול לתסכל אותה, כל הצעצועים מתאימים. וכן, הכרטיסיות של בייבי אינשטיין מצויינות. גם החיות וגם כרטיסיות ההפעלה האחרות.

למעלה