מתי שתחליטו אני מתארגנת מהיום למחר מה הקטע? הבית נמצא, המוסיקה כאן, ציוד קריוקי יש בבית, מה שנשאר לתת לכם את הכתובת, יאלה קובי תקבע תאריך, רק לא ימי רבעי. לילה קסום.
אצל עטרת מאוד השתעמם כבר אמר לי את נוסעת לבד שאני אמות לבד עד באר שבע אימא'לה נראה נראה אולי כבר נעביר שישבת באיזה מלון טוב במקום טוב נראה כבר נהייה בקשר תודה רבה היית במתכונים לאחרונה קיפצי לביקור ראי מה הכנתי היום לילה טוב
או.קיי, תאמרי לבעלול שלך בשמי שיתן לי צ'אנס, אין מצב שישתעמם וזו הבטחה, הפחד שלי שהוא לא ירצה ללכת, עכשיו אל תמותי מה הסיפור? מה זה באר שבע? דרך סימפטית בטוחה וכולה שעה וקצת, אז יאלה אנחנו באים כל הזמן עכשיו תורכם, ובהחלט אקפוץ למתכונים לראות את יצירותייך המדהימות, ראי הוזהרת לגביי הגעתכם, נשיקות.
אמרתי לו שאת מזמינה אותו אישית ודואגת לכך שלא ישתעמם בעלי אומר שנשקול את הצעתך אמרתי לו שאת אישית מבטיחה שלא ישתעמם נראה לי קיבל את הזמנתך בחיוב ואם אנו באים אז אורי החתיך איתי כך שנשארו 2 מקומות אבל רק בתקווה שנגיע ומה שנראה לי 98% שכן ד"א במתכונים למעלה בסרגל בשורת האפשרויות בקישורים בקטגורית דגים יש לי סיפור יפה על משה בעלי שהמנהלת הוסיפה לשם יקירתי תודה רבה על התיחסותך ועל ההזמנה
בונבונית את הסיפור עם משה והדגים מיפו קראתי באותו יום שכתבת, אני עוקבת אחרייך תזהרי, מסרי למשה שאני גאה בו והאיש שלי מחכה להכיר אותו, אם לא יהייה לו כייף הם יצאו לאיזה פאב טוב. נישוקים.