קובית בזיליקום

קובית בזיליקום../images/Emo100.gif../images/Emo35.gif

ערך תזונתי כנראה אין בה. וטעם? יש למישהו מתכון פשוט וקל שעושה בה שימוש?
 

d a p h n a

New member
כל מתכון שבו צריך להכניס

כמות קטנה של בזיליקום, אפשר להשתמש בו בקוביות בזיליקום.
 

d a p h n a

New member
אני עושה פסטה עם קוביות שום וקוביות בזיליקום

לקרוא לזה "מתכון" יהיה אמירה קצת דרמטית, אבל: מבשלים פסטה (125 גר' יבשה לאדם). במחבת שמים שמן זית ומטגנים בתוכו 2 קוביות שום וקובית בזיליקום לאדם. מוסיפים מלח ופלפל. אם רוצים, אפשר להוסיף גם מיץ לימון, יין לבן, צנוברים/שקדים קלויים או כל דבר אחר שמתחשק. מערבבים את זה עם הפסטה ומגישים, אפשר עם קצת פרמזן מגוררת.
 

taliF454

New member
../images/Emo140.gif אני מכירה רק את הגרסה עם שמנת

המתכון שלך בהחלט חביב!
 

d a p h n a

New member
זו, אגב, גרסה מקוצרת ומהירה למתכון חביב

שבו מבשלים פסטה, מטגנים בשמן זית שום קצוץ, קולים שקדים או צנוברים, שמים בקערה את השמן עם השום, מוסיפים את השקדים/צנוברים, מועכים אותם קצת עם מזלג, מוסיפים כמות מכובדת של מיץ לימון טרי, וקוצצים פנימה פטרוזיליה טרייה. מערבבים פנימה את הפסטה, מוסיפים מלח ופלפל ובמידת הצורך עוד קצת לימון או שמן זית, ואפשר גם פרמזן.
 
למעלה