קובי אוז התפקד לעבודה

טיפקסית

New member
קובי אוז התפקד לעבודה

קובי אוז וחברי טיפקס החליטו ללכת על כל הקופה ויחד עם בני משפחתו של אוז הגיעו למרכז המפלגה והתפקדו כחברים חדשים. זה מה שנקרא-פלז'ר ובידור בעבודה

sunshiner

New member
אחושילינג הזוי

לא נראה לי שהוא ירוץ לכנסת אבל זה שהוא התפקד לעבודה זה כבר מוזר חחחח שיעשה מה שהוא רוצה, אני נייטרלי לגבי זה

Funky Giraffe

New member
מי ראה את החיקוי לקובי בארץ נהדרת?

ותסלחו לי שאני לא כותב כאן הרבה, אני משתדל לעקוב מהצד... זו פשוט לא התקופה שלי עם טיפקס פרט לדו סט הכפול של שביל קליפות וירון זהבי

אני שמחה שלפחות שיר אחד

אתה כן מתחבר אליו, והוא של טיפקס. והאמת בכלל לא חסרתה פה, לא לי בכול אופן
אז שיהיה בכייף עם השיר ירון זהבי. ואיך לא ראיתי את החיקוי של קובי בארץ נהדרת,תמיד אני מפספסת את הדברים הטובים חח
ולגבי שאמרתם הזוי,,, נוווווו מה עוד לא הכרתם את קובי האלוף הזה
חחח אנחנו פה (בכול אופן אני)חושבת שההזוי הזה ממש טוב, תראו הוא הורג אותי מצחוק לפעמים. בכול אופן שיהיה לו בהצלחה!!! אני יודעת שהוא יצליח בגדול גם שם,למרות שזה ממש הזוי...
בכול אופן האשכול הזה היה הזוי גם בשבילי,,פשוט הרגתם אותי מ,,,צ,,,ח,,,ו,,,ק,,,
טוב אז קובי תצליח הכנסת אה חחח הזוי משהו,, לללגגגמממרררריייי,אבל מאמינה בך שגם שם תצליח.יא
וגם ההודעה הזו הזוייה לא? כי ככה אנחנו פה אוהבים הזיות לגמרי,,,, חחחח הרגתם אותי מצחוק
טוב אוהבת את כולם מלא
נ.ב. אה ודרך אגב את מההודעה הקודמת איך שלא קוראים לך כמו מו, למשל.. אהבתי את החתימה שלך גם שם ממש הצחקתה אותי
אז יאללה פינוי מהבן אדם, שכול כך רוצה שמישהו פה יתפנה,,, אז תתפנה חמוד,
לילה דבש מממ לילה של אהבה אחחחח לילה שכול מה שתרצו יהיה בתוכו אמן אמן אמן אז שיהיה לילה נפלא לכולם, ממממממממממ

FunkyGiraffe

New member
אני זוכר, שיואב כפרעליוהיה עושה לנו

בפורום חדרי ניתוח, ואז שמעון כפרע עליו מהמכולת בשדרות היה מביא לנו שוקולדים עם מלח

אהבתי מה שעשיתה,,,,

פחחחחחחחחח הרגתה אותי מצחוק שמתה כינוי חדש רשמתה דברים חדשים, ציפתה למשהו שלא ממש יצא לך, אבל אהבתי קרעתה אותי מצחוק
חחח בכול אופן מראינו זה זה שחיקה את קובי אלוף המראינו הזה, תמיד אמרתי את זה. זה מה שנקרה פוזה בשקל.
מה לעשות קשה לעבוד עליי
טוב שיהיה לילה, אבל איזה לילה את זה כבר אתם תבחרו.

sunshiner

New member
דו-סט של שביל קליפות וירון זהבי?

אתה בטח מתכוון לדו-סט של שביל קליפות והאחרון בעשירון... אני העשרתי את עצמי בדו-סט של פורטיס (שוטר פושע+איפה הסוסים) ב-60. מחיר סבבה, אבל אחרי איזה שבועיים גיליתי את זה ב-50 בתו השמיני
שם, דרך-אגב, השגתי לי ולניר בסן דו-סט של שני הדיסקים הראשונים של אולארצ'יק ב-40 ש"ח...

למעלה