קובי אני חייבת לספר משו..בשביל הכיף

1מאיוש

New member
קובי אני חייבת לספר משו..בשביל הכיף

שמעתי עכשיו ב"רדיו טיפקס" את השיר "תחנה הישנה" ונזכרתי בהופעה. מתי שמגיע הפזמון אתה אומר: "ועכשיו כולם איתי ביחד..." או בשיר "סתם" נזכרתי איך שהקדשת לי ת'שיר ב'יהלום' בר"ג !! מתי שוב הופעות ?! (זה כ"כ חסר) מאז ההופעת סולו האחרונה שלך שהייתי בה עם בשמת מתן וניר.. ואם אני לא טועה גם טרוי היה שם! מאז לא הייתי בעוד :)

1מאיוש

New member
גל.. יש ילדה בשם שירה ששלחה לי מסר

היא שאלה אותי משו.. לא משנה כרגע מה אבל דיברתי איתה על הופעות שלכם ואז אמרתי לה משהו והיא אמרה פאדיחות. אז אני רוצה שאתה תגיד את מה שאמרתי לה: נכון אנחנו משפחת טיפקס המורחבת??? ואין ממה להתבייש שנפגשים?!?!!!

1מאיוש

New member
השאלה היא...

נכון אנחנו.. חברי הפורום, ה-מעריצים! המשפחה המורחבת של טיפקס ??? ואנחנו צריכים להגיש חופשי ולא להתבייש שנפגשים איתכם ?? הרגשה משפחתית?! כמו בבית! אני צודקת גל? נ.ב. מסור לקובי ששלחתי לו סופסוף ת'מייל!

peremen

New member
מה השאלה?

הייתה לך אי פעם בעיה להפגש איתנו אחרי הופעה?? המקומות היחידים שאי אפשר לפגוש אותו הם מקומות כמו ניצנים שמערך האבטחה הוא לא בשליטתנו...וגם אז כבר יצא לנו להפגש וימים בהם צריכים לצאת מהר לעוד הופעה

1מאיוש

New member
גל לא הבנת...

יש ילדה בשם שירה שכתבה לפני כמה ימים הודעה בפורום. והיא שלחה לי מסר. ונועם מזכיר לה מישהו אז אמרתי לה שתיהיה הופעה בת"א ואם אני אהיה בה אני אכיר לה את נועם.. שתדע מיזה והיא אמרה שזה פאדיחות ואמרתי לה שאין לה מה להתבייש כי אנחנו מכירים אחד ת'שני... והיא לא מאמינה לי.. עדיין נשארת אם הפאדיחות אז רציתי שאתה תגיד את זה כדי שהיא תיכנס לפורום ותראה שזה באמת נכון ושהחבר'ה של הלהקה הם אחלה! זהו.. (אני ממש לא התכוונתי לזה שאי פעם הייתה לי בעיה להיפגש איתכם-מצטערת על האי הבנה)
SMILE

למעלה