קובי גל רמי מאיר דני מוטי ונועם

טיפקסית

New member
קובי גל רמי מאיר דני מוטי ונועם

למרות שלא עלינו יש לי כמה מילים אליכם: אני גאה בכם!!! כל כך גאה בכם!!!! עבדתם קשה,קרעתם את התחת במשך חמישה חודשים,ועבורי זו הייתה זכות לעבור אתכם את החוויה הזו. אני לא אשכח את היום שבו הודיעו שאתם נוסעים לאירוויזיון ,בשנייה הראשונה חטפתי שוק,אח"כ התחלתי לעכל,הרי מה לכם ולאירוויזיון? אפילו דני אמר את זה שלרובכם זה היה נראה ביזארי. זו הייתה חוויה אמיתית,להיות שותפים אתכם בדרך שעברתם מרגע ההודעה של הבחירה בכם ועד לתחרות הערב. באולפן,בחזרות,בקדם,ומרגע הנחיתה שלכם בפינלנד. אתם לא אשמים בכלום!!! אתם נתתם הכל,נתתם את החיים שלכם ואת הנשמה,עזבתם את המשפחות [חלקכם] כדי לנסות לתת את כל כולכם למטרה המשותפת הזו. הרגשתי שאתם נהנים מהאתגר הזה,כי זה מקום חדש שעוד לא הייתם בו,וזה היה נפלא לראות אתכם תופסים את עצמכם בידיים ומתגייסים ביחד לתהליך של חמישה חודשים של לילות לבנים וימים לבנים עוד יותר. זו הייתה חוויה נטו!!!! אל תחזרו הביתה עם תחושה קשה,כי אתם כנראה רמה אחת מעל התחרות הזו,רוב המשתתפים לא יגרדו בחיים קריירה כל כך מפוארת ורקורד כל כך עשיר כמו שלכם. אתם הכי טובים שיש עבורינו תמיד תהיו מספר אחת

טיפקסית

New member
בבקשה

בשביל זה אנחנו פה לא? לא רק אבל גם. תגיד זה רק היה נדמה לי או שעל הז'קט הלבן שלך היה אות של מלחמת יום כיפור? פשוט לאבא שלי יש כזה,לא היית בן 4 אז? אגב והשרוך הירוק שחור הוא של שיריון נכון? סחתיין עליך אחשלי. דרך אגב-נראית בול כמו הסולן של דוראן דוראן,לרגע אחד חשבתי שאני צופה ב- vh1 ,הומאג' לשנות השמונים זה בהחלט מקורי. אז-מה התכנונים שלכם לסופשבוע זה? הולכים לטייל? נשארים במלון לנוח? או שיוצאים לקרוע את העיר? דאגת לי לשוקולד ביילארוסי? אז-מה עשיתם בגרין רום אחרי שירדתם מהבמה? שתיתם ויסקי הא? החיים יפים

glitter8

New member
ואי..השוקולד בסלארוסי....

הייתי במינסק פעמיים. יש שם חנות ענקית (במונחים בלארוסים) של שוקולד. שוקולד מעולה בכל הצורות והטעמים האפשריים, ובמחיר שאי אפשר לסרב לו. באיזה 10 דולר קניתי כמה קילוגרמים של שוקולד שהספיק לי לחצי שנה... רק בשביל זה היה שווה לעשות שם פסח לאחינו היהודים
בקיצור, מתי הארוויזיון במינסק?

אפשר להגיד

שמאוד הופתעתי מלכתחילה מהבחירה בטיפקס לאירווזיון. תמיד הייתה לי סלידה מהתחרות הזו, משום שכאשר רוצים להלהיב אנשים ממדינות אחרות תמיד מנסים להכניס כל מיני מיקסים מוזרים של ליריקה ומוזיקה, מה שמוביל לעובדה שאין למעשה כמעט שירים אמיתיים בתחרות הזו אלא רק תוצרי בלאי (החל מהשיר של שנה שעברה ועד לזוכה הגדולה של "דיווה ויקטורה דיווה אריווה" שלא אומר כלום). ולכן לאמני הבית של כוכב נולד התאים ללכת לשם (ידיעות אחרונותהגדירו אותם בתור "האמנים מהשורה הראשונה שלא הסכימו ללכת לאירווזיון", מביש). אבל דווקא אז באתם והרבצתם את אחד השירים האיכותיים שלכם בשנים האחרונות, לא שמתם על אף אחד ועל זה מגיע לכם ח"ח, השיר ממש מוצלח בכל קנה מידה אירווזיוני, ועצם העובדה שהרמתם את הכפפה והחלטתם לבוא לשם ולתת כזה שיר כבר מראה משהו על הדבר הזה שנקרא להקת טיפקס. בהצלחה בסן רמו, אם תחליטו להגיע לשם (אני אישית מת על המירוץ אופניים שיש שם).

למעלה