קובי וגל יכול להיות שאתם בגלגל"צ

טיפקסית

New member
קובי וגל יכול להיות שאתם בגלגל"צ

היום בערב? קיבלתי דיווחים שאתם אמורים להתארח אצל משה בונן הערב בתוכנית "המקור" בגלגל"צ?
ייתכן הדבר?
אם כן-בבקשה תבקשו מהם להשמיע את "האהבה הראשונה" או את "כלוב של זהב" בשבילי טוב?
מי מכם מגיע? ומי לא? יומטוב!

peremen

New member
../images/Emo11.gifאה???

רשום בסטריפ ההודעות באתר כבר מליל אמש שאנחנו היום ב"המקור" בגלגל"צ ב21:00

הוד11

New member
שו האדה סטריפ הודעות?

באתר הרשמי? אני התכוונתי בלוח של הפורום

טיפקסית

New member
לפי האתר של גלגל"צ המקור זה ב-22:05

אז תחליטו.....אתם שם או לא?????????? בבקשה כן!!!! ותביאו אתכם את רמי הדבע שכל הזמן מבריז מהראיונות שלכם רמי-אתה דבע!!! חכה חכה!!

הוד11

New member
../images/Emo124.gifשימו לב שימו לב

מעתה כדי ליהיות מעודכנים בנוגע לאירועים הקשורים לטיפקס היכנסו לאתר הרשמי כדי להתעדכן במהירות ולדעת מה קורה. לוח האירועים של הפורום לצערי פחות מעודכן לכן הבא ניכנס לאתר הרשמי שכתובתו (אתם יודעים את הכתובת לא צריך לרשום)

טיפקסית

New member
תזכורת היום בשעה 22:00 בגלגל"צ

טיפקס יתארחו בתוכנית "המקור" ויציגו את "רדיו/מוסיקה/עברית" לקהל הרחב,בספיישל של שעתיים של מוזיקה וטירוף. מומלץ בחום ספרו גם לחבריכם. גל אולי תבקשו לאפשר העלאת מאזינים לשידור? יש מצב? האזנה נעימה

טיפקסית

New member
מי שמע? איזה מצחייייק היה

גל:אני מנסה בימים אלה לשפר את טכניקת הדייג שלי בגן מאיר,לתפוס את כל הדגים בבריכה שם. חחחחחחחחחחחחחח ענק גל,הרגת אותי מצחוק,אני מקווה שלא באמת התכוונת לזה,למרות שאן כן אז תזמין אותנו לבוא איתך לערב דייג מהנה על שפת אגם גן מאיר,הכיבוד עליי. וקובי עם הנקניקיית מיס לוסי,חחחח והדונלד דאק. אגב קובי לא ידעתי שאתה מנהל מוזיקלית את "הגיץ" כל החברים שלי אמרו לי שאני חייבת ללכת לזה,יש הופעות שלו עדיין? ואני מחכה לחמי רודנר,זה נשמע מעניין בהחלט. היה ממש מגניב אך קצר משהו. לא נורא ביום שבת יהיה יותר טוב ובזאת...אני פרשתי לישון,חוזרת מחר לבסיס ואני אראה את כולכם בשישי בבוקר יאללה סאלאמאת

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifהיה נחמד אך קצר מדי...

הגיץ? לעזאזל זה נשמע ממש מוכר, מאיפה לעזאזל?

למעלה