קובי וגל סחתיין על הרעיון עומק

טיפקסית

New member
קובי וגל סחתיין על הרעיון עומק

אצל עינב ואברי-הקלטתי בוידאו. גל-מה קרה לאפך היפה והפצוע? מה קרה תאונות בחזרות? מקווה שאפך היפה יחלים במהרה [איך אתה נושם עם הפלסטר או וטאבר מה שזה לא יהיה ,תחבושת] חחח קובי הרגת אותי עם המשפט "אתה האקר עצוווווור" אבל אם כבר מפרסמים את אתר האינטרנט למה לא להזכיר את הפורום בקטנה? לא נורא בפעם הבאה. והחבר'ה האחרים היו דבות שהם לא באו,מה כל כך קשה לקום בבוקר ולנסוע להתראיין בטלוויזיה? יש לכם משהו אחר יותר טוב לעשות? יאללה הלכתי להתקלח ומשם לקניון לקנות ת'דיסק. דברו איתי

peremen

New member
לא הייתי פצוע

ניסיתי להתחפש לאדם אנט (אדם והנמלים) אבל כנראה שזה לא עבר מסך

טיפקסית

New member
חחחח אתה שרוט אח שלי

אדם אנט....גדוווווווווול הרגת אותי מצחוק עכשיו אין ספק שאת היציאה הזו אני לא אשכח לך עוד הרבה שנים [כמה שאני אמשיך ללוות אתכם]. יו ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרוט במוח עמוק בלב אני שורטת תקליט [של גל]

טיפקסית

New member
ועכשיו בוא נשווה בין המקור ל"תחפושת

זה אדם אנט המקורי [סתכלו בתמונה שצירפתי]

טיפקסית

New member
וזואת ה"תחפושת" של גל [עלובבבבבב]

גל אם כבר מתחפשים לאדם אנט היית צריך להשיג ז'קט כזה [יש בכל חנות לילדים שהיא ובתור אבא לילד אתה בטח מכיר כמה]. שימו לב לרצועת דבק על האף של גל,הרמז היחיד שמדובר באדם אנט. היה צריך גם עוד טיפה לשים איזושהי אבקה לבנה על הפנים,ממש קצת. ניסיון נואש,אולי בשנה הבאה יהיה יותר טוב. "עוד נראה,עוד נראה כמה טוב יהיה,בשנה,בשנה הבאה" בכל מקרה הנה הניסיון של גל לחקות את אדם אנט עלווווווווווב

למעלה